Hjælp til TV2 Play-login

Hvad er mit login til TV2 Play?

Brugernavn: det er den mailadresse, du har tilknyttet dit abonnement hos Telmore.

Adgangskode: enten den du fik sendt, da du oprettede dit Telmore Play-abonnement, eller en selvvalgt kode.

Glemt dit brugernavn?

Dit brugernavn er den mailadresse du har tilknyttet dit Telmore-konto. Du finder dit brugernavn i din velkomstmail på Mit Telmore  under Mail-arkiv.

Har du ændret mailadresse på din TV2 Play-konto, skal du ringe eller skrive til TV2 Plays kundeservice. Du kan se hvordan længere nede.

Glemt din adgangskode?

Du har fået en mail med dit login til TV2 Play, da du oprettede dit Telmore Play-abonnement. Hvis du ikke kan finde den i din indbakke, ligger den måske under uønsket post.

Du kan også finde den på Mit Telmore under fanen Mail-arkiv. Her kan du finde alle mails, Telmore har sendt dig.

Har du ændret din adgangskode til TV2 Play, kan vi ikke hjælpe dig med at finde den. Til gengæld kan du få en ny adgangskode her .

Problemer med at logge ind på TV2 Play?

Når vores kunder har problemer med at logge ind på TV2 Play, har de ofte brugt forkerte loginoplysninger.

Hvis du har tjekket dine loginoplysninger og stadig ikke kan logge ind på TV2 Play, anbefaler vi, du kontakter kundeservice hos TV2 Play på telefon eller mail:

Tlf. 89 88 12 12. De har åbent i hverdagene kl. 09:00-21:00 og i weekenden kl. 12:00-15:00.

Mail: Udfyld deres kontakt formular her .

Tjek om du er logget ind andre steder

Kan du ikke logge ind på din konto, kan det være at du har glemt at logge ud et andet sted. Deler du din konto med familie eller venner, så undersøg om de bruger den.

Har du lige tilmeldt TV2 Play?

Hvis du lige har tilmeldt TV2 Play hos Telmore, kan der gå op til 24 timer, før din konto er aktiveret.