Spørgsmål til C More

Hvad er C More?

C More er distribution af C More Film via internet og mobilt netværk. Med TELMORE Play får du adgang til alle C Mores lineære filmkanaler og C Mores on demand-tjeneste. Du kan altså se lige så meget, du ønsker, på cmore.dk

Hvordan kommer jeg i gang med mit C More abonnement?

Når du tilmelder dig TELMORE Play hos TELMORE, opretter vi en konto hos C More for dig. Du modtager en e-mail fra TELMORE med dine login-oplysninger til C More.

Se guide til aktivering herunder:

VIGTIGT: Husk at operatør skal være sat til TELMORE

Smartphone / tablet
For at se film på din smartphone/tablet, skal du hente en app.

Computer

For at se film og serier fra din computer, skal du logge ind på cmore.dk

C More anbefaler nyeste version af browserne Chrome, Safari eller Firefox.

Kan jeg streame forskelligt materiale på samme tid med mit login?

Ja, du kan se indhold på op til 2 enheder ad gangen. Du kan have op til 5 enheder tilknyttet din konto ad gangen.

Hvor hurtigt internet behøver jeg for at se en film på C More?

C More anbefaler en internetforbindelse på minimum 10 Mbit for at se film og serier.

I hvilke lande kan jeg se C More?

Du kan kun bruge C More inden for Danmarks grænser. Dette skyldes rettigheder til film og serier.

Hvis du allerede har været logget ind
Har du allerede brugt C More, skal du kontakte C More på e-mail kundeservice@cmore.dk

Hvis du endnu ikke har kunne logge ind
Har du endnu ikke kunne bruge C More, kan du kontakte TELMORE kundeservice på 7021 8900.