Spørgsmål til C More

1. Hvad er C More og hvordan kommer jeg i gang?

C More er distribution af C More Film via internet og mobilt netværk. Med TELMORE Play får du adgang til alle C Mores lineære filmkanaler og C Mores on demand-tjeneste. Du kan altså se lige så meget C more, som du ønsker, via vores app og på cmore.dk

Hvordan kommer jeg i gang med mit C More abonnement?

Når du tilmelder dig TELMORE Play hos TELMORE, opretter vi en konto hos C More for dig. Du modtager en e-mail fra TELMORE med dine login-oplysninger til C More.

Se guide til aktivering herunder:

2. Opsætning af smartphones og andre devices

VIGTIGT: Husk at operatør skal være sat til TELMORE

Smartphone / tablet
For at se film på din smartphone/tablet, skal du hente en app.

• Windows smartphone/tablet: Cmore er desværre ikke tilgængelig som app på Windows-telefoner og Windows-tablets.

Computer

For at se film og serier fra din computer, skal du logge ind på cmore.dk

Det fungerer bedst med de nyeste versioner af browserne Chrome, Safari eller Firefox.

For at logge ind, skal du gøre følgende:
1. Klik på Log ind
2. Scroll ned forbi første log-in mulighed, og klik på "Klik her"

Vælg Klik her under det første login

3. Vælg TELMORE
4. Indtast brugernavn og adgangskode og klik "Log ind"

Vælg TELMORE, indtast brugernavn og adgangskode og klik på Log ind

Smart TV

C More understøtter Chromecast og Apple-TV, og du kan hente en app til Samsung Smart TV.

VIGTIGT: Husk at vælge TELMORE som operatør i højre side, når du logger ind i app'en på Smart TV.

3. Hvilke enheder kan jeg bruge og andre spørgsmål

Hvilke enheder kan jeg bruge til at se C More?

Du kan se C More på mange forskellige enheder. Du kan bruge din mobil, computer, smart tv, tablet, Apple TV (generation 4), Digitalbox og Chromecast.

Kan jeg streame forskelligt materiale på samme tid med mit login?

Ja, du kan se indhold på op til 2 enheder ad gangen. Du kan have op til 5 enheder tilknyttet din konto ad gangen.

Hvor hurtigt internet behøver jeg for at se en film?

C More anbefaler en internetforbindelse på minimum 10 Mbit for at se film og serier.

Kan jeg downloade film og serier fra C More?

Nej, det kan desværre ikke lade sig gøre at downloade fra C More. Du kan altså ikke bruge C More, hvis du er offline.

I hvilke lande kan jeg bruge streamingtjenesten?

Du kan bruge C More i Danmark og inden for EU. Vær dog opmærksom på, at det kan blive dyrt at streame i udlandet.

Hvis du allerede har været logget ind
Har du allerede brugt C More, skal du kontakte C More på e-mail kundeservice@cmore.dk

Hvis du endnu ikke har kunne logge ind
Har du endnu ikke kunnet bruge C More, kan du kontakte TELMORE kundeservice på tlf.: 7021 8900.