Automatisk Betaling

Med Automatisk Betaling sørger vi for at du får betalt dine regninger til tiden.

Tilmeld dig

Hvad er Automatisk Betaling?


Automatisk Betaling gør det nemt og smart at administrere din betaling hos Telmore.
D. 1. i måneden trækker vi betaling for dit abonnement fra dit betalingskort. Vi tanker din Telmore-konto op automatisk, så du ikke selv skal sørge for, at der står penge nok til at betale for dit abonnement.

Se her, hvorfor det er en god idé at tilmelde Automatisk Betaling:

 


Dit månedlige abonnement

Når du er tilmeldt Automatisk Betaling hos Telmore, trækker vi prisen for dit abonnement fra dit tilmeldte betalingskort den første hverdag i måneden. Det vil sige, har du et abonnement, hvor du fast skal betale 119 kr. om måneden, så vil de 119 kr. blive trukket fra din bankkonto.
 


Forbrug udover dit abonnement

Har du forbrug udover dit abonnement (fx busbilletter, sms-stemmer, eller opkald til/fra udlandet) bliver disse beløb løbende trukket fra en Telmore-konto, som du som kunde automatisk har fået oprettet. Se mere om din Telmore-konto nedenfor.
 

Sådan fungerer din Telmore-konto

Som kunde hos os har du helt automatisk en Telmore-konto. Med Automatisk Betaling tanker vi op på din Telmore-konto, når det er nødvendigt. Første gang du har forbrug udover dit abonnement, trækker vi dét beløb du har brugt + 100 kr. ekstra, så du har en buffer på din Telmore-konto, til senere forbrug. Når du har brugt mere end de 100 kr., trækker vi igen det overtrukne beløb + 100 kr. ekstra Du kan dog altid gå ind og ændre det beløb vi skal trække, hvis du har et større forbrug.
 

Her er et eksempel:

Du har valgt et optankningsbeløb på 100 kr. Hver gang din Telmore-konto går i minus, tanker vi op, så der igen står 100 kr. på din saldo. Går din saldo i minus med fx 5 kr., tanker vi op med Automatisk Betaling og overfører penge fra dit betalingskort til din Telmore -konto.
I dette tilfælde overfører vi 5 kr. (dit minus på saldoen) plus 100 kr. (dit optankningsbeløb) i alt 105 kr. Nu står der igen 100 kr. på din Telmore-konto. Optankningsbeløbet er altså ikke det beløb, vi trækker fra dit betalingskort. Det er det beløb, du har valgt, at der skal stå på din Telmore-konto. Du kan altid selv ændre dit optankningsbeløb på  Mit Telmore , så det passer til dig.