Telmore Voicemail

En app så du kan styre og overskue din telefonsvarer.
 
​Med Telmores nye app Telmore Voicemail får du et lynhurtigt overblik over dine telefonsvarerbeskeder. Appen har et design, som du nemt kan navigere i, og du vil hurtigt opleve, at brugen af appen falder helt naturligt.

Telmore Voicemail er gratis for alle Telmore-kunder 

Appen findes til både iOS (iPhones) og Android. Du skal blot hente appen i App Store eller Google Play og installere den. Telmore Voicemail er enormt nem at komme i gang med. Du skal blot indtaste dit telefon nummer og en aktiveringskode, så er du i gang. 
 

Hold styr på flere telefoner i samme app

Bruger du flere telefoner som fx en privattelefon og en arbejdstelefon, og er numrene Telmore-numre, så kan du tilkoble flere numre til din app. Du skal blot hente appen til begge telefoner og tilføje dine telefonnumre, så vil du kunne tjekke dine telefonsvarerbeskeder fra begge telefoner på begge apps. 

Nem og intuitiv brugerflade med en masse kontrolmuligheder

Telmore Voicemail-appen har et design, der gør den meget nem at bruge, samtidig med at du får en masse muligheder ved hånden. Telefonsvarerbeskederne ligger i appen, så du får et lynhurtigt overblik. Ved de forskellige beskeder kan du fx låse beskeden, så den ikke bliver slettet ved en fejl, du kan slette beskeder, du ikke skal bruge mere, og du har også mulighed for at dele en telefonsvarerbesked med andre eller sende beskeden til dig selv, hvis du vil gemme den et andet sted end i appen. 
 
Derudover kan du optage og ændre din velkomsthilsen gennem appen, og du kan indstille ringetiden for, hvor lang tid der skal gå, før telefonsvareren går på. 
 
Appen kobler op med dine kontakter på din telefon. Det betyder, at de kontakter og kontaktprofilbilleder, du bruger på din telefon, vil gå igen i appen. Du har altså mulighed for at få profilbilleder til dine kontakter, der gør overblikket endnu bedre.
 

Få notifikationer via både push og SMS

Telmore Voicemail giver dig mulighed for at få notifikationer som pop-up beskeder på din skærm, via push og gennem SMS. Som udgangspunkt er både datanetværket og Wi-Fi slået til. Ønsker du ikke at bruge datanetværket, så kan du nemt slå det fra, så appen kun henter beskeder, når den er på Wi-Fi. 

Hvis du er i udlandet og vil undgå at
bruge data ved at roame, så er notifikationer via SMS en rigtig god måde at få besked om, hvem der har ringet, hvorefter du kan vurdere, om du vil hente telefonsvarerbeskeden og lytte til den med det samme eller vente, til du kommer på et Wi-Fi netværk. 

Kan du ikke få adgang til datanetværket eller et Wi-Fi, så kan du altid ringe til 23500200 og aflytte din telefonsvarer. 

Nem at prøve

Vil du starte med blot at prøve Telmore Voicemail, så kan du nemt og bekvemt skifte tilbage til din gamle telefonsvarer gennem app’en.