Telmore til Telmore

Ring frit til andre Telmore-kunder for bare 29 kr. om måneden.

Det får du:

  • Du kan frit ringe til 700.000+ Telmore-kunder
Med Telmore til Telmore ringer du frit til alle andre Telmore-kunder.

Tilmeld

Hvordan virker Telmore til Telmore

Hvis du har Telmore til Telmore kan du ringe frit til alle andre Telmore-kunder for kun 29 kr. om måneden. Du kan altså ringe ubegrænset til dine venner, dine børn, din mormor eller hvem som helst, hvis bare de er Telmore-kunder.

De behøver ikke være tilmeldt Telmore til Telmore - bare du er det. Det virker dog kun den ene vej, hvis de også vil ringe billigt til dig, skal de også være tilmeldt.

Mere om Telmore til Telmore

Telmore til Telmore gælder taleopkald, der foretages og modtages i Danmark. Det gælder ikke opkald foretaget til eller fra udlandet, videoopkald, sms, mms eller andre tjenester.

Telmore til Telmore kan især betale sig, hvis du har familie eller venner, der også er Telmore-kunder. Telmore til Telmore er ikke et abonnement i sig selv men et tilvalg - også kaldet en service.
Med Telmore til Telmore kan du tale kvit og frit den første time; derefter bliver du takseret som normalt. Husk, at du selvfølgelig altid kan afbryde samtalen, før du har talt i en time, og ringe op igen, uden at det koster dig noget.

For kun 29 kr om måneden kan du ringe kvit og frit til dine Telmore-venner. Tilmeld dig Telmore til Telmore  Mit Telmore