Persondatameddelelse for Telmore Play

Når du benytter produktet Telmore Play, indsamler og behandler Telmore som dataansvarlig en række personoplysninger om dig.

I denne persondatameddelelse beskriver vi forholdene omkring vores behandling, brug og videregivelse af personoplysninger i den forbindelse.

Persondatameddelelsen omfatter følgende dele af produktet Telmore Play: Telmore Musik, Netflix, Disney+, Viaplay, Max, TV2 Play, Saxo, Nordisk Film+, SkyShowtime, Flipp, Pling og Wype.
 

Typer af personoplysninger og formål

Når du benytter produktet Telmore Play, bliver følgende personoplysninger indsamlet, verificeret eller i øvrigt behandlet i vores interne systemer:
 
 • Navn
 • Adresse
 • E-mailadresse
 • Kundenummer
 • LID / Kredsløbs ID
 • Musik lyttet til via musiktjeneste fra Nuuday
 • Spillelister
 • Favoritter
 • Senest afspillede numre
 • Telefonnummer

De formål, som vi indsamler og behandler personoplysningerne til, er:
 • Vi behandler dine personoplysninger, for at du kan tilgå de tjenester, du har valgt via Telmore Play, og for at tilbyde dig andre relevante tjenester på baggrund af dit aktivitetsniveau på eksisterende tjenester.
 
Den behandling der foretages med personoplysningerne:
 • Vi transmitterer loginoplysninger og voucherkoder til kunder og udbydere af tillægsprodukter. Ydermere sker der en arkivering af oplysninger fra Telmores musiktjeneste.
 

Underholdningstjenester

Som Telmore Play kunde har du mulighed for at få adgang til flere forskellige underholdningstjenester (tillægsprodukter). De tjenester, du har til rådighed, er som følger;
 
 • Viaplay, Max, Saxo, Nordisk Film+, Pling, Wype, Flipp og TV2 Play
  • Når du benytter disse tjenester, videregiver Telmore din e-mailadresse, og et kunde-ID til udbyderen af tjenesten, når du oprettes. Systemet verificerer desuden månedligt, om du stadig har Telmore Play. Når du opretter dig som kunde hos den givne tjeneste, indgår du et direkte kundeforhold med udbyderen.
    
 • Telmore Musik
  • Vi sender brugerinformation via et internt system til udbyderen af musiktjenesten. For at du kan anvende tjenesten gives udbyderen adgang til dit telefonnummer og din e-mailadresse.

    
 • Netflix
  • Når du benytter denne tjeneste, videregiver Telmore din e-mailadresse, telefonnummer og et kunde-ID til udbyderen af tjenesten, når du oprettes. Telefonnummer og emailadresse bliver udelukkende brugt til at sikre aktivering af Netflix. Systemet verificerer desuden månedligt, om du stadig har Telmore Play. Når du opretter dig som kunde hos den givne tjeneste, indgår du et direkte kundeforhold med udbyderen.
    
 • Disney+ og SkyShowtime
  • Når du benytter denne tjeneste, videregiver Telmore et kunde-ID til udbyderen af tjenesten, når du oprettes. Systemet verificerer desuden månedligt, om du stadig har Telmore Play. Når du opretter dig som kunde hos den givne tjeneste, indgår du et direkte kundeforhold med udbyderen..

Kilder

Vi indsamler personoplysninger direkte fra dig til brug for levering af produktet Telmore Play.
Vi modtager desuden personoplysninger om forbrug fra selskaber, der fungerer som udbydere af fordelstjenesterne, der er tilgængelige via Telmore Play.
 
Indsamling af oplysningerne er en forudsætning for indgå en aftale med os, Hvis vi ikke har adgang til personoplysningerne, har vi ikke mulighed for at levere det ønskede produkt/service.
 

Det juridiske grundlag for indsamling og behandling af personoplysningerne

Det juridiske grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er:
 • Vores kontraktlige forpligtelse til at levere underholdningstjenesterne 
 • En berettiget interesse i at, indsamle og behandle data for at tilbyde kunder de produkter, der er til rådighed for dem ud fra de indgåede kontraktuelle forhold.

Indsigelse mod behandling af personoplysninger

Da vi behandler dine personoplysninger efter en interesseafvejning, har du ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, herunder profilering baseret på disse bestemmelser. Gør du dette, må vi derefter ikke længere behandle personoplysningerne, medmindre vi påviser vægtige legitime grunde til behandlingen, der går forud for dine interesser, rettigheder og frihedsrettigheder, eller behandlingen er nødvendig for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

Indsigelse mod behandling af personoplysninger til direkte markedsføring

Da vi behandler dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysningerne til dette formål, herunder at gøre indsigelse mod profilering, i det omfang den vedrører direkte markedsføring. Gør du dette må vi derefter ikke længere behandle dine personoplysninger til dette formål.

Videregivelse af dine personoplysninger

Personoplysninger vil blive videregivet og delt med følgende modtagere:
 • Dine personoplysninger bliver videregivet til selskaber, der fungerer som udbydere af underholdningstjenesterne, der er tilgængelige via Telmore Play. Der vil kun blive videregivet personoplysninger til udbyderen af den app, der er benyttet af den specifikke kunde hos Telmore. Formålet med dette er at registrere kunders forbrug på den givne applikation, således at den kan forbedres, eller at Telmore kan anbefale en ny applikation hvis den aktiverede ikke bliver benyttet.

Det juridiske grundlag for  videregivelsen  af personoplysningerne i dette afsnit er følgende:
 • Vores kontraktlige forpligtelse til at levere underholdningstjenesterne 
 • En berettiget interesse i at, indsamle og behandle data for at tilbyde kunder de produkter, der er til rådighed for dem ud fra de indgåede kontraktuelle forhold.

Overførsel af personoplysninger til modtagere i lande uden for EU/EØS

Dine personoplysninger overføres ikke til modtagere i lande uden for EU/EØS.

Opbevaringsperiode

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål.
 

Sikkerhed for behandlingen

For at beskytte og sikre at dine personoplysninger, der anvendes i dette produkt, er der indført en række sikkerhedstiltag, som jævnligt bliver revideret. Du kan læse mere om disse tiltag via nedenstående links: 

Dansk version

English version
 

Kontakt

Hvis du ønsker yderligere detaljer omkring behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse med din brug af Telmore Play, skal du kontakte vores Kundeservice 


Denne persondatameddelelse er opdateret den 06-12-2022