Telmore Go

Til dig med et lille forbrug

Hvad er Telmore Go?

Telmore Go er en simpel løsning med en lav månedlig abonnementspris. Du betaler herudover en fast lav pris for hver sms og mms, du sender og hvert minut, du taler. 

Telmore Go kan også bruges til din alarm, varmepumpe eller andet udstyr, som skal bruge et SIM-kort.
 

Perfekt til dig:

•    der ønsker en lav månedlig abonnementspris
•    der har et lavt forbrug af tale, data og sms/mms
•    der vil have et billigt alternativ til andre mobilabonnementer

Køb Telmore Go

Bemærk: Basisprodukt tilbydes i flere varianter. De viste priser gælder for kunder, der har oprettet et abonnement på Telmore Go den 21. november 2019 eller senere.

Priser for Telmore Go

Abonnement 29 kr./md.
Tale 0,59 kr./minut
Sms 0,18 kr./stk.
Mms 1.30 kr./stk.
Data 9.90 kr. pr. dag ved brug af mere end
10 KB data. Maks. forbrug 100MB

Eksempel på forbrug

  30 min. tale 30 min. x 0.59 kr. = 17.70 kr.
  20 sms'er 20 stk. x 0.18 kr. = 3.60 kr.
  5 mms'er 5 stk. x 1.30 kr. = 6.50 kr.
  25 MB data 2 dage á 11+14 MB = 19.80 kr.
Pris i alt 47.60 kr.

Følg dit forbrug


Du kan følge dit forbrug på Mit Telmore eller ved at downloade Mit Telmore som app til din mobiltelefon. På den måde kan du hele tiden holde øje med dit forbrug. 

Hvis du på et tidspunkt har brug for et mobilabonnement med mere data og mere tale, så kan du nemt og uden ekstra beregning skifte pakke inde i Mit Telmore. 

Download Mit Telmore her:
 

Du indsætter 50 kr. på din Telmore-konto

Når du tilmelder dig Telmore Go, indsætter du samtidig 50 kr. på din Telmore-konto, så du har noget til forbrug.

Abonnementet er forudbetalt. Du skal indbetale, før du kan ringe. Når du tilmelder dig, får du tildelt en personlig side på Mit Telmore, hvor du kan indbetale med betalingskort og følge med i dit forbrug.

Med Automatisk Betaling slipper du for selv at tanke op. Ved opkald afregnes pr. påbegyndt minut. Priser for Telmore Go gælder til alle danske mobil- og fastnetnumre.

Tilvalg til Telmore Go

300 MB
datapakke

Hvis du bruger en smule data
 
29 kr./md.

1 GB
datapakke

Hvis du bruger lidt mere data

49 kr./md.
Læs mere

Ubegrænset
Sms/mms

Send så mange sms og mms'er som du vil
69 kr./md.
Læs mere

Telmore til
Telmore

Ring frit til andre Telmore kunder
29 kr./md.
Læs mere

Hvem er Telmore Go til?


Nogle af vores kunder har ikke det helt store forbrug, når det kommer til mobiltelefoni. De taler ikke særlig meget i telefon, de er sjældent på nettet via mobilen og sms'er eller mms'er ikke så ofte. For dem er Telmore Go helt perfekt, fordi de stadig har brug for en mobiltelefon og et nummer, så andre kan komme i kontakt med dem.

Hvad er forskellen på Telmore Go og et mobilabonnement?

Alle vores andre mobilabonnementer indeholder masser af tale og data, samt fri sms og mms. Telmore Go egner sig til dig med et mindre forbrug . Med vores  mobilabonnementer , behøver du ofte ikke holde øje med dit forbrug i det daglige, fordi du har en fast pakke med masser af indhold. Vores andre mobilabonnementer indeholder også WiFi-opkald i modsætning til Telmore Go.

Telmore Go i udlandet

Når du tager din mobil med til et EU-land vil prisen for tale og sms være den samme, som du betaler i Danmark. Bruger du data i Europa, fungerer det ligesom i Danmark: Du betaler 9,90 kr. pr. dag, du bruger data. Beløbet giver dig adgang til 100 MB data, du kan bruge den pågældende dag. Uanset om du er i Danmark eller i én af de 36 lande. Læs mere om roaming i EU med Telmore Go her.  Ønsker du priser for resten af verden kan du se en oversigt her.