Flipp virker ikke

Virker Flipp til dit styresystem?

Hvis du ikke kan bruge Flipp-appen, skal du måske opdatere dit styrestystem.
  • iPhone/iPad kræver iOS 7.0 eller en nyere version. Du skal også have iPhone 4/iPad 2 eller nyere modeller.
  • Android mobil/tablet kræver Android 4.0 eller en nyere version.

Har du problemer med Flipp-appen?

1. Luk Flipp-appen og åbn den igen.
  2. Tjek om du har netforbindelse.
  3. Genstart router og/eller din enhed.
  4. Gå ind i App Store eller Google Play store og se, om der er en opdatering til Flipp-appen.
  5. Afinstaller appen og installer den igen.
Virker det stadig ikke, skal du kontakte kundeservice hos Flipp på telefon eller mail:
Tlf. 39 45 75 45. De har åbent på telefonen alle hverdage fra kl. 9-15.

Mail: ks@bonnier.dk .