Jeg har allerede et Flipp-abonnement

Når du opretter et Telmore Play-abonnement med Flipp, opretter vi en Flipp-konto til dig, med den e-mail du bruger hos Telmore.

Har du i forvejen et Flipp-abonnement, der er tilknyttet den e-mail du bruger hos Telmore, bliver din konto automatisk overført. Dit login ændrer sig ikke, vi overtager bare betalingen.

Har du brugt en anden e-mail til dit Flipp-abonnement, skal du opsige abonnementet. Ellers vil du betale for to abonnementer.