Hjælp til Flipp-login

Hvad er mit login til Flipp?

Vi sender dig en mail med dit brugernavn og din adgangskode, efter vi har oprettet din konto hos Flipp.

Brugernavn : Den e-mail du har tilknyttet dit Telmore-abonnement

Adgangskode : Vi laver en adgangskode til dig, der står i din velkomstmail. Vi anbefaler at du ændrer den, første gang du logger ind.

Sådan logger du ind:

Havde du en Flipp-konto i forvejen?
Er både din Flipp- og Telmore-konto tilknyttet samme e-mail, overtager vi din betaling. Dit login er det samme, og vi klarer det hele for dig.
Er din Flipp- og Telmore-konto ikke tilknyttet den samme e-mail, skal du opsige dit tidligere abonnementet. Vi sørger for at lave en konto til dig med samme e-mail, som du bruger hos Telmore.

Glemt dit brugernavn?

Dit brugernavn er den e-mail, du bruger til dit Telmore-abonnement.

Skulle du ændre e-mail til dit Telmore-abonnement, ændrer det ikke dit login til dine tjenester. Du kan altid se dit brugernavn til Flipp i din velkomstmail under Mail-arkiv på Mit Telmore.

Ændrer du e-mailen til dit abonnement via din Flipp-konto, skal du kontakte Flipps kundeservice, hvis du glemmer dit brugernavn. Du kan se deres e-mail og telefonnummer længere nede.

Glemt din adgangskode?

Beholdte du adgangskoden, vi sendte i velkomstmailen til dit Telmore Play-abonnement, finder du adgangskoden i din velkomstmail. Du finder også velkomstmailen på Mit Telmore i dit Mail-arkiv.

Du kan altid lave dig en ny adgangskode på Mit Telmore i fanen Telmore Play under Mine tjenester. Du kan også ændre koden i Flipp-appen.

Problemer med at logge ind på Flipp?

Loginproblemer er ofte på grund af, at vores kunder har tastet de forkerte loginoplysninger. Vær helt sikker på at du bruger de rigtige loginoplysninger. Ellers kan du lave en ny adgangskode.

Bruger du de rigtige loginoplysninger, men du ikke kan logge ind, så kontakt kundeservice hos Flipp på telefon eller mail:
Tlf. 39 45 75 45. De har åbent på telefonen alle hverdage fra kl. 9-15.

Mail: ks@bonnier.dk .
Tjek om andre er logget ind
Selvom der kan være 4 logget på samtidig, kan alle logins godt være optaget. Tjek derfor hvor mange der bruger dit login.

Har du lige tilmeldt Flipp?
Der kan gå op til 24 timer, før din konto bliver aktiveret.