Sådan bruger du Flipp

Hvordan får jeg en Flipp-konto?

• Når du tilmelder dig Telmore Play med Flipp, opretter vi en konto til dig.
  • Vi sender en velkomstmail, med dit brugernavn og din adgangskode.
  • Brugernavnet er den e-mail, du bruger hos Telmore.
  • Vi anbefaler, at du vælger en ny adgangskode, første gang du logger ind.

Hvordan læser jeg magasiner på Flipp?

Smartphone/tablet
Du henter Flipp-appen:
iOS: Apple App Store
Android:  Google Play Store

Computer
På både PC og Mac åbner du Flipps hjemmeside , og logger på din konto.

Hvor mange enheder kan jeg registrere?

Du kan have op til 5 enheder registreret ad gangen.

Kan flere være logget på Flipp samtidig?

4 forskellige profiler kan være logget på samtidig.

Du kan redigere dine profiler på din konto fra hjemmesiden. Log ind, gå ind under Min Konto og tryk på Profiler.

Kan jeg bruge Flipp i udlandet?

Du kan læse alle Flipps magasiner i udlandet, enten på nettet eller ved at downloade til offline-brug. Rejser du uden for EU, anbefaler vi, at du downloader indhold, hvis du ikke har adgang til WiFi.

Kan jeg bruge Flipp offline?

Du kan downloade magasiner, hvis du vil læse dem uden internet. Du går ind på det magasin, du vil gemme, og downloader det til offline. De magasiner du gemmer, kan du finde i Biblioteket.

Hvis du vil fjerne offline-indhold, trykker du Vælg udgave til fjernelse øverst til højre i Biblioteket. Tryk på de udgaver du vil fjerne og tryk Fjern.

Hvilke enheder kan jeg bruge?

iPhone/iPad med iOS 7.0 eller nyere. Det kræver en iPhone 4/iPad 2 eller nyere modeller.
Android mobil/tablet med Android 4.0 eller nyere.
Browser nyere versioner af Chrome, Firefox, Safari og Edge.