Jeg har allerede et Netflix-abonnement

Har du allerede et abonnement hos Netflix? Bare rolig, du kan sagtens købe Telmore Play og beholde al din historik hos Netflix.

Er du allerede kunde hos Netflix, behøver du ikke opsige din konto hos dem. Du bruger blot dit sædvanlige login, når du aktiverer din konto. Så overtager Telmore din betaling.
 
Hvis du venter eller opretter en ny Netflix-konto, bliver du stadig opkrævet betaling for din eksisterende konto. Telmore opsiger ikke kontoen for dig.

Hvis du ønsker at beholde din historik, så app’en kan huske, hvor du er kommet til i dine favoritserier, så gør følgende:

Opsig ikke din konto hos Netflix.

I stedet logger du ind på Mit Telmore her på hjemmesiden eller i vores app. Vælg Telmore Play > Mine Services. Find Netflix-kortet og vælg Aktiver Netflix. 

Her bruger du dit sædvanlige login, når du aktiverer din konto. Så overtager Telmore din betaling.

Jeg havde et Premium-abonnement hos Netflix, men Telmore Play inkluderer kun Standard. Kan jeg opgradere?

Ja, for 30 kr. om måneden kan du opgradere til Premium med 4 samtidige streams. Log ind på Mit Telmore og find Netflix-kortet. Under knappen til glemt password er der et link, hvor du kan opgradere dit Netflix-abonnement. 

Har du allerede Premium, vil der stå, at du kan skifte til Standard (2 streams). Du vil se den tilrettede pris og blive bedt om at bekræfte dit valg.

Alle ændringer af abonnementet træder i kraft med det samme.

Sådan afmelder du dit Netflix-abonnement hos Netflix:
  1. Login på din Netflix-konto
  2. Tryk på profil
  3. Vælg hurtige links
  4. Tryk på afmeld konto
Læs alt om Netflix i Telmore Play-abonnementerne.

Søg på andre emner

Selvbetjening i lommen
Mit Telmore-appen er altid lige ved hånden.