Hjælp til Telmore Musik-login

Hvad er mit login til Telmore Musik?

Dit login til Telmore Musik , er det samme som dit login til Mit Telmore:
  • Brugernavn: Dit telefonnummer hos Telmore
  • Adgangskode: Din adgangskode til Mit Telmore

Glemt din adgangskode?

Har du glemt din adgangskode, kan du få en ny her.

Problemer med login i Telmore Musik?

Tjek om du er logget ind andre steder
  • Du kan kun være logget ind på én enhed ad gangen.

Tjek om Telmore Musik virker til dit styresystem
  • iPhone/iPad : Kræver iOS 12.0/iPadOS 12.0 eller nyere. Hent Telmore Musik fra Apple App Store.
  • Android smartphone/tablet : Kræver Android 8.0 eller nyere. Hent Telmore Musik fra Google Play Butik.
Se om der er en softwareopdatering til dit styresystem, der ligger og venter.

Har du lige tilmeldt Telmore Musik?
Hvis du lige er blevet aktiv kunde hos Telmore, kan der gå 24 timer, før du har fuld adgang til din tjenester.