Har du problemer med Telmore Musik på web eller desktop?

Prøv disse løsninger en ad gangen og se, om problemet bliver løst. Hvis ikke det virker, kan du nederst se, hvordan du kan få hjælp gennem vores feedbackmulighed.

Tjek internetforbindelse og lyd

Undersøg, om din pc har forbindelse til internettet, da det er nødvendigt for at kunne afspille musik. Tjek, at du kan afspille lyd på din computer, og at du har skruet op for lyden på både Telmore Musik og på din computer.

Genstart din computer

Prøv at slukke din computer og tænde den igen – det kan nogle gange løse problemet.

Opdater din browser

Opdater din browser til nyeste version. Vi understøtter Chrome, Edge, Firefox og Safari. Du kan få hjælp til, hvordan du opdaterer på denne side. Du kan eventuelt prøve i Chrome, hvis du oplever problemer.

Deaktiver browserudvidelser/plugins

Visse browserudvidelser/plugins kan ved en fejl kan forhindre Telmore Musik-siden i at fungere. Fx reklameblokeringsværktøjer. Specielt udvidelsen “Ghostery” har en fejl, der gør at Telmore Musik-siden bliver forhindret i at virke.

Prøv at deaktivere dine browserudvidelser/plugins og se, om det løser problemet.

Her kan du se, hvordan du gør i Google Chrome:

1. Klik på de tre prikker øverst til højre i din browser og vælg Flere Værktøjer  og undermenuen Udvidelser

2. Her kan du se en oversigt over hvilke browserudvidelser/plugins du har installeret
    Du kan deaktivere en browserudvidelse/plugin ved at trykke på den lille slider.

3. Genindlæs Musik-siden (Tryk F5) og test om den fungerer nu.

Nulstil din browsers cache

Følg disse trin for at nulstille din browsers cache for musik.telmore.dk.

1. Åben din browser og gå til https://musik.telmore.dk

2. Klik på den lille lås til venstre for adressefeltet i toppen og klik herefter på  Websiteindstillinger

3. Klik på Ryd data og klik Ryd igen

4. Genindlæs https://musik.telmore.dk og log på Telmore Musik igen. Har du glemt dine loginoplysninger, kan du få hjælp her.