Sådan bruger du Wype

Hvordan får jeg en Wype-konto?

• Når du tilmelder dig Telmore Play med Wype, laver vi en konto til dig.
  • Du får en velkomstmail, med brugernavn og adgangskode til din konto.
  • Brugernavnet er den mailadresse, du har tilknyttet dit Telmore-abonnement.
  • Første gang du logger ind, bør du ændre din adgangskode, til en du selv husker.

Hvordan læser jeg magasiner med Wype?

Smartphone/tablet
Du henter Wype-appen:
iOS: Apple App Store
Android:  Google Play Store

Computer
Du kan læse magasiner på PC og Mac via Wypes hjemmeside . Tryk på det magasin du vil læse og log ind på din konto.

Hvor mange enheder kan jeg registrere?

Du kan registrere op til 5 enheder.

Kan flere være logget på Wype samtidig?

Dit Wype-abonnement kan bruges på op til 5 enheder samtidig.

Kan jeg bruge Wype i udlandet?

Du har adgang til alle Wypes magasiner over hele verden, så længe du har forbindelse til internettet.

Du kan også downloade magasiner til din enhed, så du altid kan læse dem offline. Rejser du udenfor EU, anbefaler vi, at du læser eller downloader magasiner via en WiFi-forbindelse.

Kan jeg bruge Wype offline?

Hvis du vil læse magasiner på Wype uden internet, går du ind på et magasin og downloader det. Dine downloadede magasiner bliver gemt på din enhed, så du kan læse dem i Wype-appen.

Du kan kun gemme indhold offline på smartphone og tablet.

Hvilke enheder kan jeg bruge?

iPhone/iPad med iOS 9.0 eller nyere.
Android mobil/tablet med Android 5.0 eller nyere.
Browser nyere versioner af Chrome, Firefox, Safari og Edge.