Telmore Musik virker ikke

Undersøg om du eller en anden er logget ind

Du kan kun være logget ind på 1 enhed ad gangen. Undersøg om du har glemt at logge ud et andet sted. Har du lånt din bruger til en ven eller et familiemedlem, så hør om de er logget ind.

Genstart Telmore Musik appen

Oplever du periodiske problemer med Telmore Musik på din mobil eller tablet? Så kan det være nødvendigt at genstarte appen.
Start med at nulstille den igangværende session. Det gør du ved at lukke appen helt ned.

På iPhone og iPad
  1. Dobbeltklik på Home-knappen, eller stryg fingeren op fra bunden af skærmen.
  2. Så dukker de åbne apps frem.
  3. Find Telmore Musik-appen, og swipe den ud af skærmen.
  4. Genstart så appen.

På Android
  1. Klik på knappen for seneste apps (knap ved siden af Home-knappen).
  2. Swipe Telmore Musik appen ud af skærmen.
  3. Genstart så appen

Afinstaller og geninstaller appen

I nogle tilfælde kan det også være nødvendigt helt af afinstallere appen og geninstallere den igen.
Sådan gør du på iPhone og iPad
  1. Hold en finger ned på app-ikonet til der kommer et kryds.
  2. Tryk på krydset, for at slette appen.
  3. Hent appen igen

Sådan gør du på Android
  1. Hold en finger ned på app-ikonet.
  2. Nu kommer der en menu frem - eller besked i toppen af din mobil med beskeden Afinstaller.
  3. Hent appen igen

Virker Telmore Musik til dit styresystem?

Telmore Musik virker på følgende styresystemer:

iPad/iPhone: iPadOS 12.0/iOS 12.0 eller nyere.

Android tablet/smartphone: Android 8.0 eller nyere.

Hent Telmore Musik-appen hos Google Play

Hent Telmore Musik App Til iOS

Hent Telmore Musik-app'en i App Store (iPhone, iPad eller iPod Touch)

Giv os din feedback

Vi arbejder altid på at forbedre Telmore Musik. Har du noget, du gerne vil gøre os opmærksom på, så giv os gerne feedback gennem appen eller på din computer. Vi vil meget gerne høre både hvad der fungerer, og hvad vi kan gøre bedre.

Trin 1: Tryk på Indstillinger (tandhjulet) i højre hjørne.

Trin 2: Tryk på Giv os feedback.