MOBILABONNEMENT

Få masser af tale, data og UNDERHOLDNING
med Telmore 

Telmore surpreme

TELMORE PLAY

Fra

169 ,-

/MD.

Op til 50 GB data

0 kr. i oprettelse

Fri sms & mms

Fri tale

NYHED

FRI

Tale

25

GB

159 ,-

/MD.

8 GB EU-roaming

0 kr. i oprettelse

Fri sms og mms

WiFi-opkald

20

Timer

30

GB

149 ,-

/MD.

8 GB EU-roaming

0 kr. i oprettelse

Fri sms og mms

WiFi-opkald

TELMORE BASIS

0 ,-

Det med småt

Opkald: 69 øre pr. min.

Sms: 18 øre pr. sms

Data: 9,90 kr. pr. dag

99 kr. i oprettelse

Mobilabonnement med musik og underholdning

Med Telmore Play får du mobilabonnement med musik, underholdning og film. Du vælger mellem Viaplay, HBO Nordic, TV2 Play, Telmore Musik og Bookmate og du kan bruge dem på alle dine enheder.

Du får tale og data, fri sms/mms og adgang til massevis af nye film, populære serier, lyd- og e-bøger og millioner af musiknumre. Der er penge at spare, ved at samle det hele i én pakke.

Følg med i Game of Thrones, Paradise Hotel eller Pokemon og se de nyeste film på mobil, computer eller smart-tv. Du kan også høre musik og lydbøger på mobilen eller anlægget. 


Læs om Telmore Play
 
Telmore har danmarks bedste underholdning
>
Køb mobiltelefon hos Telmore

Køb din mobiltelefon hos TELMORE

Hos Telmore kan du købe en mobiltelefon i vores webshop. Hold øje med tilbud og billige priser på iPhone Xs og alle de lækre Android-telefoner som fx Samsung Galaxy S10, Huawei P30 Pro og OnePlus 6T.

Hos Telmore kan du: 
 • Købe mobiler kontant eller på afbetaling 100 % rente- og gebyrfrit.
   
 • Spar penge på mobilen ved at købe med abonnement. Spar mest med Telmore Play. 
   
 • Læs specifikationer og alt om den mobil, du ønsker dig. 

Køb mobiltelefoner
 

Mobilabonnement med roaming og udlandstelefoni

Med Telmore får du EU-roaming. Du kan bruge din mobil i 36 lande, som om du var i Danmark.
Slap af i ferien og brug din mobiltelefon i EU, ofte endda på lynhurtigt 4G-mobilnetværk. Ring, send sms/mms og brug data i EU.

ROAMING I EU

Du kan også bruge dit mobilabonnement i USA, Thailand og andre steder uden for EU. På Mit Telmore kan du hjemmefra tjekke, om du er tilmeldt udlandstelefoni og -data. Slå det fra på Mit Telmore, hvis du ikke ønsker at bruge det. Se priser på udlandstelefoni og læs de gode råd her.

Se Mobilabonnementer
MOBILABONNEMENT MED ROAMING OG UDLANDSTELEFONI
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM VORES MOBILABONNEMENTER

SÅDAN VÆLGER DU MOBILABONNEMENT

Undersøg dit forbrug

Det smarteste er at undersøge dit forbrug med dit nuværende abonnement. Undersøg hvor meget data du bruger, og hvor mange timer du taler månedligt. Så har du en ide om dit behov.
 

Et hurtigt overblik:

 • De fleste vælger 20 timers tale og 30 GB data, og til dig, der taler rigtig meget, har vi et abonnement med fri tale og 15 GB data.
 • Vil du have musik, film og serier, lydbøøger og anden underholdning med er Telmore Play noget for dig. Her får du fri tale, 30 GB data og adgang til nogle af de mest populære streaming-tjenester i Danmark.
 • Telmore Basis er til dig, der har et meget begrænset forbrug af mobiltelefoni.

*Priser og abonnementer kan variere. Få et overblik her.

Du bliver endnu klogere på taletid og data i fanerne nedenunder.

Tjek dit tidligere forbrug

Det smarteste er at undersøge, hvor meget du taler hver måned med dit nuværende abonnement. Du kan enten logge ind på din profil hos teleselskabet, og se dit forbrug. Er du i tvivl, kan du ringe til kundeservice og få information eller hjælp til det.
 

20 timers tale

Taler du op til 20 timer om måneden, er du godt kørende med vores populære mobilabonnement med 20 timers tale.
 

Fri tale

Taler du somme tider i telefon flere gange om dagen, får du rigtig meget glæde af vores abonnement med fri tale. Så kan du bare snakke løs uden at tænke over, hvornår du rammer loftet.
Telmore Play giver dig fri tale, en masse data og adgang til en række streamingtjenester. Så kan du følge med i dine favoritserier eller høre din yndlingsmusik, når du vil.
 

Telmore Basis

Bruger du ikke din telefon mere end allerhøjest nødvendigt, kan du måske nøjes med Telmore Basis, hvor du kun betaler for det, du bruger.
 

Fri sms og mms

Med alle vores abonnementer får du fri tale og sms. Undtagen Telmore basis selvfølgelig, hvor du betaler for det antal sms'er, du sender.
 

WiFi-opkald

Selvom du ringer over Danmarks bedste mobilnetværk som Telmore-kunde, kan antennerne ikke altid nå dig. Måske er du i en bygning med tykke ruder eller betonvægge som et hospital, hvor mobilsignalet er blokeret.
Med vores mobilabonnementer (ikke Telmore Basis), kan du slå WiFi-opkald til på din mobil. Så får du en bedre indendørs dækning, ved at ringe du over WiFi-netværk, og er ikke afhængig af mobilnetværket. Husk at det tæller som normal taletid. Læs mere om WiFi-opkald her.

For at bruge WiFi-opkald skal din mobil understøttet det, og det gør de fleste nyere smartphones. Se en liste over kompatible mobiler.
Det kan være en god idé at undersøge dit månedlige forbrug med dit nuværende abonnement, og se, hvor meget data du har brugt igennem de sidste tre måneder.

Vi har lavet nogle overslag over, hvor meget streaming og surfing, du får med din data. Tallene er vejledende.

100 MB data (Telmore Basis) svarer til ca.:

 • 27 minutters streaming på Youtube
 • 75 minutters musik
 • 340 besøgte hjemmesider

15 GB data (Telmore Roam FRI tale) svarer til ca.:

 • 20 timers streaming af serier på HBO Nordic
 • 180 timers musik
 • 6.000 besøgte hjemmesider

30 GB data (Telmore Roam, Telmore Play) svarer til ca.:

 • 40 timers streaming af serier på HBO Nordic
 • 430 timers musik
 • 10.000 besøgte hjemmesider
Dit forbrug af mobildata kommer an på, hvor mange KB serierne, musikken og hjemmesiderne fylder.

Bruger du mere eller mindre end dit abonnement tillader, kan du altid ændre dit abonnement på Mit Telmore. Se priser og indhold i vores abonnementer.

Hos Telmore får du Danmarks bedste mobildækning

Telmore bruger TDC's mobilnetværk, som har Danmarks bedste 4G-dækning. Så kan du altid være sikker på at få forbindelse. Netværket er testet af Teknologisk Institut og det tyske analysebureau P3.
 

Mobilnetværk testet af Teknologisk Institut

Og konklusionen er klar: TDC-netværket er bedst i test. TDC har Danmarks bedste netværk med den bedste 4G-dækning flest steder i landet. Har du oplevet dårlig dækning på et andet netværk, er der god chance for, at vi dækker. Du kan tjekke vores dækning  i dit lokalområde her.

Roam i EU som herhjemme

Med Telmore får du abonnementer, som er billige at bruge i udlandet. Når du rejser i EU får du glæde af vores EU-roaming. 

Den giver dig typisk 8 eller 10 GB data afhængig af dit abonnement, som du frit kan bruge i 36 EU-lande. Så behøver du ikke bekymre dig om hverken afgifter, kedsomhed eller at fare vild på turen, så længe du holder fast i din mobil. Vær opmærksom på, om du rejser i et EU-land. Monaco hører fx ikke med under Frankrig, så her gælder taksterne for udlandstelefoni. Se listen over de 36 EU-lande med fri roaming .

Du kan også ringe og sms’e løs, uden at det koster ekstra. 
 

Hvordan fungerer Telmore Basis i EU?

Med Telmore Basis betaler du samme takst i de 36 EU-lande, som du gør i Danmark. Her har du 100 MB til rådighed dagligt til en fast pris, når du bruger mere end 10 kb.
 

Priser for at bruge mobilen uden for EU

Når du rejser uden for EU, gælder priserne for udlandstelefoni . Tjek priserne, inden du rejser.
 

Særlige regler på færger

Hvis du sejler i internationalt farvand, gælder der særlige regler. Skibe benytter ofte satellit-telefoni, der giver forbindelse ude på havet. Et godt råd, hvis du er i tvivl, er at sætte telefonen på fly-tilstand eller at slå mobildata fra.

Vi anbefaler at du læser vores gode råd om udlandstelefoni .
 

Få musik og underholdning med i pakken

Med vores Telmore Play-abonnementer, får du mobil- og underholdningsabonnement i én samlet pakke. Du kan få film, serier og underholdning til børn fra fx Viaplay eller HBO Nordic, musik, lyd- og e-bøger og meget mere.
 

Få mobilabonnement med musik

Med Telmore Musik får du millioner af numre i høj kvalitet. Du kan lave spillelister og høre din musik offline, hvis du fx vil have musik med på ferien. Det hele kan afspilles fra din mobil, tablet eller fra browseren på din computer. Telmore Musik er også kompatibelt med smart-tv, Apple AirPlay, Chromecast og Sonos. Altså kan du fyre op for musikken næsten over alt.
 

Se dine favoritserier

Med Telmore Play kan du se de nyeste episoder af alle dine favoritserier, de nyeste film og de gode klassikere. Find 350.000 danske og engelske e-bøger og lydbøger. Sæt Paw Patrol eller Pokemon på til børnene. Flere kan være logget ind samtidig, på både smartphone, tablet, computer og smart-tv.

Der er masser af penge at spare ved at samle det hele i ét abonnement. Se, hvilke tjenester vi tilbyder og læs mere om  Telmore Play .

HVAD ER DET BEDSTE MOBILABONNEMENT TIL BØRN

Telmore basis eller datapakke? Telmore basis er smart til børn, der lige skal ringe til mor eller far og lave en legeaftale eller give en kort besked. Du betaler kun for forbrug, og hvis det drejer sig om nogle opkald om måneden, er du dækket ind.

Til børn, der er blevet gamle nok til en smartphone, de bruger oftere, kan du fx vælge 20 timers tale + 30 GB data eller fri tale + 15 GB data. Så kan de surfe løs og/eller snakke, så længe de orker med vennerne.
 

Følg med i, hvor meget dit barn bruger sin mobil

På Mit Telmore under "Mit abonnement" kan du følge med i, hvor meget dit barn bruger sin mobil. Du kan redigere i abonnementet, hvis der er brug for mere taletid eller data, eller du vil lægge en forbrugsgrænse på. Få fuld kontrol og høj sikkerhed. Så løber mobilregningen ikke løbsk.
 

Brug for data til en iPad på landet eller i sommerhuset?

Med vores produkt datadeling får du op til tre ekstra SIM-kort til dit abonnement. Det er især smart, hvis du har Mobilt Bredbånd, og derfor rigelig med data til hele familien.

HVAD ER DET BEDSTE MOBILABONNEMENT TIL MIN FAMILIE?

Eksperter anbefaler Telmore Play til familien​: ”Telmore Play Premium, den store pakke, fremstår i dag som det ultimative mobilabonnement til familier – der er relevante tjenester til både mor & far og til børn i alle aldre.”

Sådan siger mobilekspert og chefredaktør mobil.nu, Steen Jørgensen.
 

Underholdning til hele familien

Telmore Play er mobilabonnement med fri musik, film og underholdning til børn og voksne. Der er store fordele ved at dele streamingtjenesterne med familien. Flere kan være på samtidig, og i kan bruge det på alle jeres skærme. I får samme indhold, som i ville med abonnementer hos de forskellige tjenester, bare til en billigere pris.
Taletid, mobildata, sms og mms hører til et enkelt abonnement, så i skal selvfølgelig have et abonnement hver til jeres mobilbehov. Læs mere i fanerne ovenover.
 

Brug for data til en iPad på landet eller i sommerhuset?

Med datadeling får du op til tre ekstra SIM-kort til dit abonnement, fx til børnenes tablets. Det er især smart, hvis du har mobilt bredbånd, med rigeligt data til hele familien.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM VORES MOBILABONNEMENTER

Du får besked fra os, når du er ved at løbe tør for taletid. Bruger ud al din taletid, betaler du pr. minut eller sekund afhængig af din prisplan. Bruger du ofte ekstra taletid mange af årets måneder, kan det måske betale sig at skifte til en større mobilpakke.

Du kan altid se prisen for din prisplan, og ændre dit abonnement på Mit Telmore under "Mit abonnement".
Du får en meddelelse, når du er ved at løbe tør for data. Løber du tør, sætter vi din hastighed ned til 128 kb/s.
 

Har du brug for ekstra data?

Du kan tilmelde 20 GB ekstra data til 29 kr. pr. måned på Mit Telmore under "Services". Har du ikke brug for det længere, eller rejser du væk en måned, kan du altid afmelde det.
På Mit Telmore under "Mit abonnement" kan du se hvor meget taletid og data, du bruger. Du kan selv skifte abonnement, hvis du har brug for det.
Du får 4G i alle vores nye mobilabonnementer, men du kan stadig bruge 3G.

Sådan er hastigheden for mobildata udendørs:

4G: Download: 17 - 71 Mbit/s. Upload: 5 - 43 Mbit/s. 

3G: Download: 2 - 12 Mbit/s. Upload: 1 - 4 Mbit/s.

Hold øje med tilbud og billige priser på mobiltelefoner

I vores webshop ser du udvalget af mobiltelefoner . Her kan du læse om de enkelte modeller og sammenligne priser. Hos Telmore får du altid fri fragt og hurtig levering, og vi har ofte gode tilbud og rabatter på iPhone, Samsung Galaxy, Huawei og alle de populære mærker.
 

Køb mobiltelefon med eller uden abonnement

Du vælger selv, om du vil tilmeldes et abonnement, når du køber en mobil. Køber du uden abonnement, betaler du kontant, og du modtager din mobil efter et par dage.
 

Få rabat på din nye mobiltelefon med et abonnement

Køber du abonnement hos os, kan vi ofte give dig rabat på din nye mobiltelefon. Og du kan købe den på afbetaling, som naturligvis er 100 % rente- og gebyrfri.

Du binder dig i til abonnementet i 6 måneder, og derefter kan du nemt og frit ændre det på Mit Telmore. Det er smart at undersøge hvad der bedst betaler sig. Med vores Telmore Play-abonnementer får du større mobilrabat, så den samlede mindstepris på telefonen ofte er lavere.

Med et mobilabonnement hos Telmore får du 4G på Danmarks bedste mobilnetværk, landets bedste kundeservice, og du melder dig ind i en forsamling af +700.000 tilfredse kunder.

Du får et SIM-kort med alle tre typer

De fleste nye smartphones bruger Nano SIM-kort, og ældre mobiltelefoner bruger et almindeligt eller et Micro SIM-kort. Når du køber abonnement hos os eller bestiller nyt SIM-kort, sender vi dig et SIM-kort med alle tre typer.  Dvs. det indeholder både Nano, almindeligt og Micro SIM-kort, og du trykker bare den type ud, der passer i din mobil.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp. Danmarks bedste kundeservice sidder altid klar med hjælp og vejledning, hvis du er i tvivl om noget.

Ingen binding ved mobilabonnement

Når du tilmelder dig et mobilabonnement er der gratis oprettelse, 14 dages fortrydelsesret og ingen binding.  Vælger du Telmore basis betaler du for oprettelsen og dit løbende forbrug, men der er ingen fast månedspris.
 

Mobilrabat ved 6 måneders binding

Når du køber en smartphone i vores webshop, får du mobilrabat, hvis du tilmelder dig et abonnement med 6 måneders binding. 

Ja, det kan du

Når du køber dit abonnement, oplyser du dit SIM-kortnummer, og så klarer vi det praktiske. Vi opsiger dit gamle abonnement og flytter dit nummer. Du kan logge ind på Mit Telmore, så snart du er oprettet, men du betaler først fra den dag, dit nummer er flyttet til Telmore.
 

Opsig ikke dit gamle abonnement

Det er vigtigt, at du ikke selv opsiger dit gamle abonnement, ellers kan vi ikke flytte dit nummer. Har du opsagt dit abonnement, så kontakt dit gamle mobilselskab og spørg dem om du kan flytte dit nummer til Telmore.
 

Hvornår skal vi flytte dit nummer?

Vælger du ’Hurtigst muligt’, flytter vi dit nummer inden for 5 hverdage. Undersøg om du har en bindings- eller opsigelsesperiode hos dit nuværende selskab, så du ikke betaler abonnement to steder.
Vælger du ’Efter bindingsperioden’, flytter vi dit nummer, så snart den udløber. Når vi kender datoen for flytning, hører du fra os.
Her kan du læse vores abonnementsvilkår .

COOKIES

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du surfer videre på hjemmesiden, går vi ud fra at det er ok med dig.
Læs vores cookieinformation og persondatameddelelse.