World Data

1 GB data til 129 kr.

Du kan nu tilkøbe data til udvalgte lande uden for EU. Det er smart, når du skal rejse længere væk så du undgår overraskelser på din regning. Hos os kan du let tilkøbe datapakker til følgende 12 lande:

Australien, Færøerne, New Zealand, Thailand, Tyrkiet, USA, Kina, Malaysia, Hong Kong, Singapore, Canada og Japan.
 

+1GB
Data

Sådan gør du

Når du ankommer i et af de 12 lande på listen ovenover, får du en sms fra Telmore med priser og information. Du skal svare på sms’en, for at bruge tilbuddet. Når du har fået en kvittering på sms, kan du bruge din data.

Du kan købe 1 GB data til 129 kr., der gælder i 30 dage fra købstidspunktet.

Husk, at du skal være tilmeldt ’Data i udlandet’ for at bruge tilbuddet. Du kan se om du er tilmeldt på Mit Telmore under ’Services’.

Vi sender en sms, når du har brugt hhv. 80 % og 100 % af den købte data. Du kan samtidig vælge at:
 • Købe mere data til en fast pris
 • Betale pr. MB data du bruger
 • Blokere for yderligere dataforbrug i det pågældende land
Bemærk : Udvidelsen gælder ikke for rejser i EU, eller i lande der ikke er på listen. Udvidelsen gælder heller ikke for Basis- og Mobilt Bredbånds-abonnementer.
 
Fra den 2. juni 2021 kan du ikke ringe, sms’e eller bruge data i Syrien. Og du kan heller ikke modtage opkald og sms’er. Du kan kun gå på nettet via wi-fi. Det sker, fordi vi har opsagt aftalen med vores syriske samarbejdspartner pga. sanktioner fra EU og USA. Vi beklager de gener, det kan medføre, og er i gang med at undersøge nye samarbejder, så du kan roame i landet igen.
 • Thailand: 2,99 kr. / MB
 • Australien: 3,99 kr. / MB
 • Færøerne: 0,99 kr. / MB
 • New Zealand: 3,99 kr. / MB
 • USA: 1,99 kr. / MB
 • Tyrkiet: 2,99 kr. / MB
 • Kina: 3,99 kr. / MB
 • Hong Kong: 3,99 kr. / MB
 • Malaysia: 3,99 kr. / MB
 • Singapore: 3,99 kr. / MB
 • Canada: 1,99 kr. / MB
 • Japan: 3,99 kr. / MB
1 GB = ~1000 MB

Når du har brugt for 450 kr. data, sørger vi for, at du ikke kan bruge mere. Du skal selv aktivt acceptere, hvis du vil bruge mere data.
 
Se priser fra andre lande under udlandspriser
 
Du får en sms, når du har brugt 80 % af din 1GB data-pakke, og endnu en sms når du har brugt 100 % af din 1GB data-pakke. Du kan vælge tilkøbe endnu en World Data-pakke, hvis du skal bruge mere data.

Vær opmærksom på, at du får sms'erne på bagkant. Når du modtager sms'erne, har du sandsynligvis allerede brugt en smule ekstra data. Vi sender sms'en med det samme, vi registrerer, at du rammer loftet for den data, du har til rådighed. Men der kan gå et stykke tid, fra vi sender sms'en, til du modtager den.

Hvad betyder roaming? 

Roaming betyder, at din mobiltelefon bruger et lokalt mobilnet i udlandet. Selv om du har et dansk SIM-kort, ”roamer” din telefon og finder et mobilnet, så du kan ringe og sende sms’er.

Når du lander i en udenlandsk lufthavn, får du oftest en sms med en velkomstbesked fra et lokalt mobilselskab. Velkomstbeskeden fortæller dig, at du ringer, sms’er og bruger mobildata til en anden pris på selskabets mobilnet.

Teleselskaber i forskellige lande aftaler med hinanden, hvad det koster, når en person, der ikke er kunde, er gæst på et andet netværk for en periode. Hvert teleselskab har lagt afgifter på trafik fra ikke-kunder. Det er roaming. 

Med World Data kan du tilkøbe 1GB datapakker for kun 129 kr., og sådan sparer du en masse penge på dit dataforbrug i de 12 udvalgte lande.

Hvad er dataroaming?
Dataroaming er, når din telefon bruger data på et udenlandsk netværk. Hvis du har mobildata slået til på rejsen, og du er tilmeldt udlandstelefoni og -data, bruger din telefon et udenlandsk netværk til at forsyne dig med e-mails, vejrudsigt, Facebook-opdateringer, kalenderaftaler, osv. Sommetider bruger dine apps data, uden at du lægger mærke til det. Det er en af grundene til, at nogle mennesker har været uheldige at få en uventet stor mobilregning efter en ferie i udlandet. Du skal huske at slå mobildata fra, hvis du vil undgå kedelige overraskelser, når du rejser uden for EU og EØS.
 
Rejser du med færge så som DFDS, Stenaline eller lign. i udlandet, kan du opleve, at færgerne benytter en privat operatør, hvor Telmores roamingpriser og EU-tariffen ikke gælder.  Få oplyst priser på opkald fra færger her.

Hvis du er ved kyster, i bjerge, i ørkener eller andre steder med manglende dækning, kan du også her risikere, at din telefon hopper på en satellitforbindelse. Hold derfor øje med om du bruger de udenlandske operatører, vi samarbejder med, så du undgår dyre satellitopkald.
Har du brug for mere information om roaming og om at tage mobiltelefonen med til udlandet, er du velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Du finder kontaktoplysninger og åbningstider til kundeservice her .
Ja det kan du sagtens, og du betaler kun for de datapakker, du faktisk bruger. Hvis du fx bestiller tre datapakker, altså 3GB, men du bruger ikke mere end 2GB i alt, betaler du kun for de to pakker.