Hej og velkommen til

Kom godt og let i gang

Din app til det hele


Mit Telmore er appen, der giver dig overblik over dit forbrug, dit abonnement og alle dine fordele. Nemt og overskueligt ét sted. Få svar med få klik – få Mit Telmore.

Hent Mit Telmore

Få betalingen overstået automatisk

Gør det nemt for dig selv

Regninger bliver aldrig interessante, og det forstår vi godt. Tilmeld dig automatisk betaling på Mit Telmore, så ordner vi det for dig hver måned. Så er der en mindre ting at tænke på i hverdagen.

Du kan enten tilmelde dig automatisk betaling med dit betalingskort eller tilmelde dig via Mobilepay. Mobilepay er smart, fordi dit kort automatisk bliver opdateret hos os, når du opdaterer det hos Mobilepay – to fluer med et smæk.

Sådan fungerer det

Vi trækker din betaling automatisk den første i hver måned. Din regning er forudbetalt, derfor er det den måned, din betaling dækker over.

Har du forbrug udover dit abonnement, trækker vi regningen løbende fra din Telmore-saldo.

For eksempel, hvis du køber en busbillet via mobilen. Vi tanker din saldo op, når den rammer 0 kr.

Når du rejser

I EU

I de fleste Telmore-abonnementer kan du trygt bruge din mobil, når du rejser i 36 EU-lande.  Tjek dit abonnement på Mit Telmore. Du kan derfor sagtens ringe hjem eller poste billeder på Instagram, mens du slænger dig på en strand i Sydeuropa – uden regningen stiger.

Mere om udlandstelefoni

Udenfor EU

Hvis du skal rejse udenfor EU, kan du tilkøbe 1 GB data til 12 udvalgte lande. Vi sender en SMS, når du har brugt 80% af den købte data og igen, når du rammer 100%. Bliv klogere på World Data og se, hvilke lande det gælder for – måske du får brug for det på et tidspunkt?

World data

Telmore Play

Kom din streamingFOMO til livs

Du får verdensklasse streaming med Telmore Play.

Der er forskellige pakker og priser, men fællesnævneren er, at du får mere værdi for pengene ved at samle din mobil og streaming i ét.

Lær streamingtjenesterne at kende

Læs mere om vores mange streamingtjenester, og hvad de hver især kan.

Klik på tjenesterne nedenfor. Så får du et sneak peak af, hvad du kan streame og et hurtigt overblik over, hvor mange I kan være på ad gangen.

Hos os kalder vi det internemt

Med internet hos os, er du hverken bundet til din adresse, skal have en montør forbi eller grave plænen op.
Vi sender dig et SIM-kort og en router – så mangler du kun at sætte det i en stikkontakt.

Indsæt, tilslut, tænd

Når du har fået din router og dit SIM-kort, er du klar til at komme i gang. Sæt dit SIM-kort i routeren, tilslut din router til en stikkontakt og tænd. Så er du på!