Lige nu er der vanvittige rabatter på bl.a. 5G-mobiler i mange flotte farver. Uanset om du er til klassisk sort eller lækker lilla, så finder du helt sikkert en ny mobil til en rigtig god pris

Se vores mobiltelefoner på tilbud

Så er der iskolde priser og billige tilbud på nye mobiltelefoner hos Telmore. Sommerens udsalg er skudt i gang. Køb en billig telefon hos Telmore og få mere med. Du får nemlig Danmarks bedste mobilabonnementer med fri musik og/eller streamingtjenester. roaming i 36 lande og så kan du nyde Danmarks bedste 4G-mobilnetværk - nemlig TDC NETs – som for 6. år i træk er blevet kåret til Danmarks bedste af Teknologisk Institut. Og med en 5G-mobil, kan du allerede nu opleve de lynhurtige 5G-hastigheder. TDC NET var den første med 5G og primus motor i forhold til at gøre Danmark til et af de lande i EU, der har den bedste nationale 5G-dækning 

Find din nye 5G-mobil hos Telmore

Køb en 5G-mobil og oplev de lynhurtige 5G-hastigheder. 5G er den nyeste og hurtigste generation af mobilnetværk, hvor du kan surfe, game og streame løs med din mobil. Når du køber din mobil på tilbud, kan du kigge i dens specifikationer og se, om den er klar til 5G. 

Køb mobil med Danmarks bedste 4G-dækning

Giv din nye mobiltelefon de allerbedste forudsætninger for at yde maksimalt. Med landets bedste 4G mobilnetværk, får du den bedste 4G-dækning i Danmark og lynhurtige up- og download hastigheder. Som kunde hos Telmore er du på TDC NETs mobilnetværk, der for 5. år i træk er målt til Danmarks bedste af Teknologisk Institut. Læs om 4G her.

Sommerudsalg. Billige tilbud på de bedste mobiltelefoner  

Her på siden kan du vælge mellem de mobiltelefoner, vi har sat på sommerudsalg. Du finder et bredt udvalg af alle de bedste telefoner fra Apple, Samsung, Huawei, Motorola osv. Vil du have en billig iPhone eller Samsung Galaxy? Hold øje med de iskolde priser og køb mobil med rabat.

Køb mobil med abonnement og få mobilrabat

Hos Telmore kan du købe mobiltelefoner med abonnement på afbetaling over 6, 12 eller 24 mdr. Vælg mellem de bedste mobiltelefoner til skarpe priser, få markedets bedste mobilabonnement, fri fragt og hurtig levering. Du kan se pris og lagerstatus inde på hver telefon. Se, om den mod forventning skulle være udsolgt og få besked, når den igen er på lager.
 
Køb mobiltelefon på afbetaling . Vores afdrag er 100 procent rente- og afdragsfrit. Det er kun mobilens pris, du deler op i rater. Telmore samarbejder med Expressbank, og der er ingen renter eller skjulte omkostninger i forbundelse med din afdragsordning. Når du køber din telefon, bliver du ledt igennem til Expressbank, hvor du udfylder en låneansøgning. Expressbank fortager hurtigt en kreditvurdering af dig, og du får svar med det samme. Du underskriver dit lån med dit NEMId, og bagefter er din ordre afsluttet. Herefter får du en ordrebekræftelse, så du kan komme i gang med dit abonnement og alle dine streamingtjenester og modtage din nye mobiltelefon.
 
Bemærk: Har du en bindingsperiode og vælger at få flyttet dit mobilnummer straks, skal du muligvis både betale for dit nye abonnement i dit nye selskab og samtidig betale til dit gamle selskab i resten af din bindingsperiode. 

Hos Telmore kan du også købe mobiltelefon uden abonnement 

Køb din billige mobil uden abonnement hos Telmore. Du kan vælge at købe mobilen kontant uden abonnement. Så betaler du hele prisen på en gang, og har ingen binding til et abonnement i de sædvanlige 6 måneder. Typisk følger mobilrabatten med abonnementet, så hvis du gerne vil benytte dig af udsalget, skal du købe mobilen med abonnement, men du kan også købe den kontant.  

Hvilken mobil er bedst: Det skal du gå efter

Vi bruger vores telefoner til rigtig meget. Vi ringer, sms'er, sender billeder og mails og går på Facebook og ser film eller lytter til podcast. Med et hotspot kan du bruge din mobiltelefon som router og lave internet, du kan bruge den til Mobilepay eller som fjernbetjening. Mobiltelefoner og abonnementer med Wi-Fi-opkald giver dig mulighed for at ringe op via internettet. Rigtig mange lytter til musik på den, tracker løbeturene, bruger den som vækkeur og til at blive mindet om aftaler i kalenderen. Og langt de fleste tager en masse billeder med den kamera. Det er vigtigt for os, at du finder lige netop den mobiltelefon, der dækker dine behov. Vi har mange mobiltelefoner til salg i vores online-shop, og her på siden kan du se dem, der er på tilbud lige nu.

Kamera i mobiltelefon - Hvad skal du se efter?

Mange synes, der er noget af det vigtigste at have et godt kamera, når de køber ny telefon. Folk bruger mobiltelefonens kamera mere end nogensinde før. Og mange af de kendte mærker som iPhone, Samsung Galaxy og OnePlus kommer med et kamera, der stort set kan måle sig med et professionelt digitalkamera.
 
Spørg dig selv om, hvor vigtigt kameraet er for dig. Går du efter en high-end-smartphone med et avanceret quad- eller dual-kamera, et højt antal megapixel og features som billedstabilisering, optisk zoom og portræteffekter, 8K og super slowmotion videooptagelse m.m. Eller er det fint for dig at få et mere beskedent kamera til en lavere pris?

Mobilens skærm: Opløsning og størrelse

Og den skærm, du får, kan også være en vigtig faktor for dit valg. Ønsker du en Full HD, en OLED-skærm og hvor stor skal den være? Vil du have en stor skærm med høj opløsning, eller foretrækker du en mindre skærm, der er lettere at putte i lommen? En skærm, der dækker hele mobilens forside eller en med hjem-knap i bunden på telefonens forside?
 
Tænk over, hvad du bruger skærmen til. Er du meget på sociale medier og forskellige hjemmesider? Ser du film og video i høj kvalitet? Eller laver du mange videoopkald med venner og familie?
 
De fleste high-end-smartphones har en stor skærm i høj opløsning, og de mere prisvenlige mobiltelefoner har typisk en mindre skærm med lavere opløsning. Det kan sagtens være nok, hvis du blot tjekker din e-mail en gang i mellem.

Mobiltelefoner med kraftigt batteri

De fleste stiller helt naturligt krav om en mobil, der kan holde strøm længe. Størrelsen på batteriet måles i mAh og varierer fra model til model.
 
En mindre mobiltelefon klarer sig ofte fint med et batteri på 3000 mAh, mens en større smartphone med en stor skærm, skal bruge noget mere.
 
De fleste producenter sørger for strømbesparende programmer og features. Det har også en betydning, om mobiltelefonen automatisk lukker apps, der kører i baggrunden. Flere ting spiller ind på batteriets kapacitet. Fx hvor kraftig dens processor er, og hvor meget du bruger din skærm. Og du skal tage stilling til, om det er vigtigt for dig at have trådløs opladning, hurtigopladning eller om du kan bruge din mobil til at oplade fx dit headset.

iOS eller Android: Hvad skal du vælge?

Gør op med dig selv, om du bedst kan lide iOS fra Apple eller Android fra Google. Det er ofte en vanesag, om du føler dig mest hjemme i enten iOS med en iPhone i hånden eller om du sværger til Android. Der er forskel på Android og iOS, men langt de fleste store apps kan du få til begge systemer, og det kan sagtens lade sig gøre at skifte uden at miste al sin data, billeder og kontakter.
 
Der er forskel på brugerfladen på de to styresystemer. På Android er brugerfladen ret fleksibel, så du selv kan bestemme, hvordan du vil placere og designe apps og widgets på dine skærme. Hvorimod iOS er mere låst uden de samme muligheder, men til gengæld hellere ikke så meget at tage stilling til.
 
Det er vigtigt at holde sit styresystem opdateret, og med Android kommer opdateringer, når producenten  sender dem ud. Så tidspunkt og frekvens afhænger af, om du har fx Samsung, Sony eller Huawei. iOS-opdateringer bliver typisk udbredt til alle Apple-produkter.
 
Der er også forskel på, hvilke programmer en Android-mobil og en iPhone bruger til beskeder, stemmestyring og upload af billeder og andre filer til cloud. Men du kan naturligvis sagtens sende og dele billeder de to systemer imellem. Der er mange metoder til det, og mange bruger fx Google Fotos eller andre apps til at dele minderne med familie og venner.
 
Du kan få Android fra Google kommer på mange forskellige mobiltelefoner som bl.a. Nokia, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Huawei og OnePlus, og iOS fra Apple er kun til iPhone og iPad.

Vælg billig mobil: Hvor meget lagerplads?

Størrelsen på det indbyggede lager varierer fra telefon til telefon. Lagerplads handler om at opbevare apps, billeder, videoer og øvrig data. Mobiltelefoner kommer i dag typisk med en intern hukommelse på 64 GB til 512 GB, og det har ofte indflydelse på prisen.
 
På nogle modeller af Android-telefoner fra fx Samsung, Sony og Nokia kan du forhøje din lagerplads med flere GB hukommelse ved at tilkøbe et mikro SD-kort eller SDXC-kort som tilbehør til din telefon. Den mulighed har du ikke på iPhone fra Apple og OnePlus-mobiltelefoner.
 
Når du skal vælge den bedste mobiltelefon, kan du spørge dig selv, om du leder efter en billig mobil til at ringe, sms'e og browse på nettet. Eller om din favorit er en high-end smartphone med mange avancerede teknologiske specifikationer som quad eller dual-kamera, OLED-skærm, trådløs opladning, vand- og støvtæt design m.m.
 
De fleste producenter har både high-end-telefoner fulde af avancerede og højteknologiske features og mellemklasse-modeller samt deciderede prisvenlige “light-produkter” til dem, som ønsker at spare penge ved at købe en billig mobiltelefon.
 
Og uanset hvad kan du altid finde et bredt udvalg af mobiltelefoner i vores webshop, og mange af dem er på tilbud lige nu i vores sommerudsalg. Skynd dig, og gå ikke glip af de iskolde priser.
 

NÅR DU KØBER TELEFON HOS TELMORE FÅR DU ALTID:

Altid fri fragt
3-5 dages levering
Rente- og gebyrfrit afdrag
Du betaler ikke ekstra for at afdrage
14 dages returret
Returlabel i pakken
Gratis med PostNord
Danmarks bedste mobildækning
Vi bruger TDCs netværk, der er kåret til Danmarks bedste