FILM TIL BØRN I ALLE ALDRE

Som Telmore Play-kunde kan du få Min Bio med i dit Telmore Play-abonnement for kun 49 kr./md. ekstra. 

Du tilkøber Min Bio til dit Play-abonnement på Mit Telmore 

KØB

Hvad er Min Bio?


Min Bio er en streamingtjeneste for børn og barnlige sjæle med ubegrænset adgang til hundredevis af tegnefilm og serier - alle med dansk tale.

Der er søde og sjove film for børn i alle aldre. Du kan se Min Bio på mobil, tablet, computer og smart-tv. Massevis af hygge. Det er smart.

SÅDAN SER DU MIN BIO

  • Udvalgte smart-tv
  • Google Chromecast
  • Apple TV
  • PC
  • Mac
  • Tablet
  • iPad
  • iPhone
  • Android

KAN JEG VÆRE LOGGET IND PÅ FLERE ENHEDER?


Ja, det kan du. Hele 5 personer i husstanden kan være logget på Min Bio samtidigt.

5 PERSONER KAN SE MIN BIO SAMTIDIGT
Du kan streame film eller en serie-episode på 5 enheder ad gangen med din Min Bio-konto.

DU KAN REGISTRERE OP TIL 5 ENHEDER
Du kan registrere og bruge dit login på op til 5 enheder i husstanden og få streaming af film og serier på tv, iPad, computer og smartphone.

DOWNLOAD MIN BIO APPEN


Da du købte Telmore Play, fik du en mail fra os med vejledning til at oprette en konto på Min Bio. Hvis du har glemt dit login, kan du logge ind på Mit Telmore og finde et link til at oprette en ny adgangskode. Download Min Bio-appen på Apple App Store eller Google Play. 

TELMORE PLAY ER UNDERHOLDNING + ABONNEMENT

Telmore Play giver dig fri adgang til musik, tv-programmer, film og serier, lydbøger osv. Og samtidig får du masser af tale, data samt fri sms/mms.

Telmore Play er et rigtig godt abonnement til familien. Eller til dig, der i forvejen abonnerer på en musiktjeneste og/eller streamingtjeneste. 

Ved at samle det hele i ét abonnement er der penge at spare, også selvom du ikke bruger alle tjenesterne. Flere kan være logget ind samtidigt, så hele familien får gavn af Telmore Play.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM MIN BIO

Hvis du har købt Telmore Play før 23. maj 2019, har du måske børnebiografen Min Bio inkluderet i dit abonnement. Min Bio giver dig muligheden for at se film og serier for børn, både derhjemme, på farten og på alle tider af døgnet. Du får adgang til hele Min Bio-arkivet, så du kan streame alle de gode og sjove serier og film og få en masse hyggelige stunder.

Efter d. 23. maj 2019 er der typisk inkluderet andre streamingtjenester i Telmore Play. Det skyldes, at vi opdaterer udbuddet af tjenester, så vores kunder får det bedste tilbud. Når du logger ind på Mit Telmore, kan du se, hvilke tjenester du har med i dit abonnement.
Du kan sagtens se Min Bio, hvis du er offline. Min Bio er helt perfekt til ferien, hvis den fx står på en længere køretur, eller det uventet begynder at regne, så man ikke kan lege udenfor.

Med Min Bio kan du downloade børnenes favoritter og tage dem med jer, uanset hvor turen går hen. I kan downloade lige så meget indhold, som der er plads til på jeres smartphone eller tablet, og indholdet kan gemmes i op til 30 dage ad gangen. Med andre ord kan du bare se løs.
Hvis du oplever problemer med dit login til Min Bio, så kan du tage kontakt til Min Bios kundeservice eller Telmore Kundeservice.

Dit brugernavn er ofte den e-mail-adresse, som du er registreret med hos Telmore. Du kan altid finde dine oplysninger til Min Bio på Mit Telmore under 'Mit abonnement'-punktet, hvor du skal vælge fanen 'Telmore Play'.