Telmore Logo

På en Mac

Mac OS X 10.5 Leopard

Er du i tvivl om hvilken version Mac OS du har, så tryk blot på ”Æblet” i øverste venstre hjørne på din Macs skærm, -> ”Om denne Mac”. Nu vil et vindue komme frem med info om hvilken version du har.
Du finder en detaljeret installationsvejledning til Mac OS X 10.5 Leopard nedenfor

Installationsvejledning

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

Er du i tvivl om hvilken version Mac OS du har, så tryk blot på ”Æblet” i øverste venstre hjørne på din Macs skærm, -> ”Om denne Mac”. Nu vil et vindue komme frem med info om hvilken version du har.
Du finder en detaljeret installationsvejledning til Mac OS X 10.6 Snow Leopard nedenfor.

Installationsvejledning

Mac OS X 10.7 Lion

Er du i tvivl om hvilken version Mac OS du har, så tryk blot på ”Æblet” i øverste venstre hjørne på din Macs skærm, -> ”Om denne Mac”. Nu vil et vindue komme frem med info om hvilken version du har.

For at det virker på Lion, skal der hentes en driver. Du finder en detaljeret installationsvejledning, samt driver, til Mac OS X 10.7 Lion nedenfor.

Installationsvejledning

Hjalp disse oplysninger dig?

Del denne side: facebook twitter linkedin
© TELMORE A/S 2000-2014

TELMORE.dk bruger cookies

Luk x

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. TELMORE.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies på TELMORE.dk
etellerandet-X-Webfrontend_tom_or_nonexist-tlmsat03.live.dk.telmore.net-tlmcms02.live.dk.telmore.net- hasLoggedIn: