Sådan bruger du Telmore Musik

For at hjælpe dig i gang med Telmore Musik, har vi herunder lavet en guide til dig. Lær om de forskellige funktioner, og få mere ud af Telmore Musik i appen og på computer.
Med Telmore Musik appen kan du nemt finde de kunstnere, sange eller albums, du vil lytte til.

I appen
  • Tryk på luppen for at søge på fx sang eller kunstner
  • ​Find den sang, kunster eller det album du vil høre
  • Tryk på en sang for at afspille.
  • Tryk på et album for at åbne det.
  • Tryk på en kunstner for at se alt deres musik.
Du kan tilføje sange, albums, playlister og kunstnere til Min Musik. De bliver gemt på din profil under Min Musik, så du nemt kan finde og lytte til dem igen.

Sådan gør du
Trin 1:

Hvis du vil tilføje en enkelt sang til Min Musik, trykker du på de tre prikker ud for sangen.

Trin 2: Tryk på Tilføj til Min Musik.

Trin 3:

Vil du tilføje et helt album til Min Musik, trykker du på hjertet ved siden af albumtitlen.

Hvis du vil tilføje en kunstner til Min Musik, skal du finde kunstneren og trykke på hjertet ved siden af navnet.

Vil du tilføje en playliste til Min Musik, skal du trykke på hjertet oppe ved siden af playlistetitlen.

Trin 4: Musikken du har tilføjet, kan du nu finde ved at trykke på Min Musik i bunden af skærmen.

Fjern en sang, album, kunstner eller playliste fra Min Musik

Sang: For at slette en sang fra Min Musik, skal du trykke på de 3 prikker ud for sangen og trykke på Fjern sang fra Min Musik

Album, kunstner og playliste: Gå ind på albummet, kunstneren eller playlisten og tryk på hjertet oppe i toppen for at fjerne det fra Min Musik.
Du kan lave din egne playlister og tilføje musik til dem. De bliver gemt under Min Musik. Så har du altid noget musik, der passer til humøret eller lejligheden. Vælg om du vil oprette en ny playliste eller tilføje musik til en eksisterende playliste.

Trin 1: Tryk på de tre prikker ud for musiknummeret eller det album, du vil have på din playliste.

Trin 2: Tryk på Tilføj til playliste.

Trin 3: Her kan du tilføje musikken til en eksisterende playliste ved at trykke på playlisten. Du kan også vælge at trykke på Opret playliste , hvis du ønsker at oprette en ny playliste.

Trin 4: Navngiv nu din nye playliste og tryk på Gem øverst til højre.

Trin 5: Du kan også gemme din afspilningskø som en playliste. Åbn køen ved at trykke på den sang, der spiller.

Trin 6: Tryk på Kø-ikonet i nederste højre hjørne.

Trin 7: Tryk på Gem øverst til højre.

Trin 8: Vælg en eksisterende playliste ved at trykke på playlisten eller tryk på Opret playliste , hvis du ønsker at oprette en ny playliste.

Trin 9: Du finder dine playlister under Min Musik i bunden af skærmen.

Trin 10: Tryk på Playlister

Trin 11: Du kan ændre rækkefølgen af dine playlister i oversigten ved at trykke på ikonet i øverste højre hjørne.

Trin 12: Vælg herefter, hvordan du ønsker at have listen sorteret.

Trin 1: Vil du redigere en playliste, skal du gå ind på playlisten og trykke på de tre prikker ved siden af playlistetitlen

Trin 2: Tryk på Rediger playliste

Trin 3: Fjern en sang ved at trykke på krydset ved siden af sangen

Trin 4: Du kan ændre på rækkefølgen ved at holde fingeren på sangen og trække den til den ønskede placering

Trin 5: Når du er færdig med at redigere gemmer du ændringerne ved at trykke på tjek-tegnet i øverste højre hjørne

Slet en playliste
Gå ind på playlisten og tryk på de tre prikker til højre for playlistetitlen. Vælg Slet playliste nederst i menuen.
Du kan hente musik fra Telmore Musik ned på din mobil eller tablet. Så kan du lytte til din yndlingsmusik, selvom du ikke har forbindelse til internettet. Det er ikke muligt at downloade musik på din computer.

Du vælger selv hvilke albums, singler og playlister, du vil downloade. Du kan også automatisk downloade alle sange, du har tilføjet til Min Musik.

BEMÆRK: Din app skal være åben, mens du downloader musik.

Trin 1: Find den single, playliste eller album, du ønsker at downloade.

Trin 2: Tryk på Download-ikonet i øverste højre hjørne. Du finder altid Download-ikonet i øverste højre hjørne, hvad end du ønsker at downloade et album, en playliste eller en single.

Trin 3: Du finder din downloadede musik ved at trykke på Min Musik.

Trin 4: Tryk herefter på Downloads .

Du kan også vælge på én gang at downloade alle sange, du har tilføjet til Min Musik.

Trin 1: Tryk på Sange i Min Musik .

Trin 2: Tryk på Download-ikonet i øverste højre hjørne. Listen bliver nu downloadet, og du kan lytte til den offline. Når du tilføjer nye sange til Min Musik bliver de automatisk downloadet.

Hvis du ønsker at fjerne downloadet musik igen, kan dette gøres på to måder.

Trin 1: Find det indhold du ønsker at fjerne og tryk på Download-ikonet

Trin 2: Tryk på Slet downloadet indhold

Trin 3: Du kan også fjerne alt downloadet indhold på én gang. Tryk på Indstillinger (tandhjulet) i øverste højre hjørne på forsiden.

Trin 4: Tryk på Download og offline

Trin 5: Tryk på Slet downloadet indhold

I din kø kan du se og flytte rundt på de sange, som Telmore Musik spiller efter den sang, der er i gang.

Der er tre måder at tilføje sange til din kø:

Hvis du vælger Afspil som næste afspilles sangen direkte efter den sang, du er i gang med at høre.

Vælger du Afspil som prioritet afspilles sangen efter andre sange, der er lagt klar i køen.

Har du lyst til at tilføje en sang til sidst i køen kan du vælge Afspil som sidste .

Sådan tilføjer du til køen:

Find det musik, du gerne vil tilføje til køen. Det kan både være en sang, playliste eller et album.

Trin 1: Tryk på det tre prikker ud for titlen

Trin 2: Vælg den placering i køen, du ønsker.

Sådan ændrer du din kø

Trin 1: Åbn køen ved at trykke på afspilleren i bunden

Trin 2: Tryk på kø-ikonet nederst til højre

Trin 3:
Du kan ændre på rækkefølgen ved at holde fingeren på sangen og trække den til den ønskede placering.

Du kan slette enkelte sange fra køen ved at trykke på krydset ud fra sangen.

Du kan slette hele køen ved at trykke på Ryd øverst til venstre

Du kan se tidligere afspillede sange ved at trykke på Historik øverst midtfor.

Hvis du trykker på Gem , har du mulighed for at gemme hele køen som en ny playliste eller tilføje alle sangene fra køen til eksisterende playliste.

Hvis du mangler Inspiration til ny musik, har Telmore Musik noget til dig. Gå på opdagelse i vores udvalg af:
  • Playlister: sammensat af vores musikredaktør.
  • Hitlister: med tidens mest populære sange.
  • Personlige anbefalinger: anbefalinger baseret på hvad du tidligere har afspillet
  • More Music stationer: Musikstationer som giver dig et nyt mix af musik hver gang
Playlister
Vores musikredaktører laver aktuelle temaplaylister hver uge med udpluk af lækker musik. Playlisterne bliver sammensat i temaer, som Girl Power, New releases eller 90’er hits.

Hitlister
Hitlisterne samler de mest populære sange i Danmark inden for 5 kategorier. Du kan vælge mellem:

Populære sange – De mest populære sange på Telmore Musik lige nu

Populære album - De mest populære album på Telmore Musik lige nu

Airplay hitlisten – De 20 mest spillede sange på dansk radio den forgangne uge

Dancechart – Den officielle DJ chart fra den danske klubscene

Album hitlisten – Den officielle liste over de mest solgte og streamede album i Danmark

Personlige anbefalinger
Find dine personlige anbefalinger på forsiden af Telmore Musik.

More Music stationer
More Music kombinerer det bedste fra radio og streaming. Du får den variation, du kender fra en radiostation, men med friheden til at vælge hvilket musiktema du vil dykke ned i og muligheden for at skippe de sange, du ikke kan lide. Vi sørger for en ny musikoplevelse hver gang du lytter – helt uden forstyrrende snak og reklamer. Find de mange forskellige musikstationer på forsiden af Telmore Musik.
I Telmore Musik kan du også lytte til live radio fra din favoritradiokanal. Du kan vælge imellem stort set alle danske radiostationer. Fra DR kan du lytte til P1, P2, P3, alle de lokale P4-kanaler, P5, P6 Beat og P8 Jazz. Du kan også lytte til RadioPlay som bl.a. indeholder: Nova, The Voice, Radio Soft, Pop FM, Radio 100 og myROCK. Derudover har vi et stort udvalg af lokalradiostationer: Skala.fm, ANR, Classic.fm og mange flere.

Du finder radiostationerne ved at trykke på Stationer i bunden af appen.

Tilføj en sang fra radioen
Tilføj en sang fra radioen Hører du en god sang i radioen, kan du tilføje den til Min Musik eller en playliste. Du kan også gå direkte til kunstneren eller albummet, for at høre mere af kunstnerens musik.

Trin 1: Start en radiostation

Trin 2: Tryk på sangen i afspilleren i bunden af skærmen

Trin 3: Tryk på kø-ikonet for at se listen over sange, der bliver spillet på radiostationen

Trin 4: Tryk på de tre prikker til højre for sangen

Trin 5: Vælg Tilføj til Min Musik eller Tilføj til playliste

I appen kan du finde alt det du senest har lyttet til. Find det i toppen på forsiden.
I Telmore Musik appen kan du indstille lydkvaliteten, som du vil have den. Spar på din data ved at lytte til musik i Normal kvalitet, eller gør det lidt lækrere på Høj kvalitet. På computeren vil Telmore Musik altid afspille i højeste kvalitet.

Se hvordan du indstiller lydkvalitet
Du kan lytte til Telmore Musik via din Chromecast, spille på dit  Sonos anlæg og på køreturen med  CarPlay.
Du kan aktivere sleep timer i Telmore Musik-appen, så musikken stopper efter et bestemt tidsinterval.

Trin 1: Tryk på sangen i afspilleren i bunden af skærmen.

Trin 2: Tryk på sleep timer-ikonet i øverste højre hjørne.

Trin 3: Vælg det tidsinterval, du ønsker musikken skal stoppe efter.

Trin 4: Når du har valgt et tidsinterval, vil du kunne se et banner i bunden af skærmen, som viser, hvor lang tid der er til, at musikken stopper. Timeren begynder først at tælle ned, når du afspiller musik.

Trin 5: Du kan altid afbryde sleep timer ved at trykke på banneret i bunden af skærmen og vælge Fra