Sådan bruger du Telmore Musik

For at hjælpe dig i gang med Telmore Musik, har vi lavet en guide til dig. Lær om de forskellige funktioner, og få mere ud af Telmore Musik i appen og på computer.

Søg efter musik

Med Telmore Musik appen kan du nemt finde de kunstnere, sange eller albums, du vil lytte til.

I appen
  • Tryk på luppen for at søge på fx sang eller kunstner
  • ​Find den sang, kunster eller det album du vil høre
  • Tryk på en sang for at afspille.
  • Tryk på et album for at åbne det.
  • Tryk på en kunstner for at se alt deres musik.
På computer
  • Tryk på luppen for at søge på fx sang eller kunstner.
  • Find det du vil høre, fra listen der kommer frem:
  • Tryk på en sang for at afspille.
  • Tryk på et album-felt for at afspille.
  • Tryk på en albumtitel for at åbne albummet.
  • Tryk på en kunstner for at se alt deres musik.

Tilføj til favoritter

Du kan tilføje sange og albums som favoritter. De bliver gemt på din profil under Mine Favoritter, så du nemt kan finde og lytte til dem igen. I appen bliver de gemt under Min Musik.

Min Musik i appen
Når du gemmer noget musik, kan du finde det i menuen fra forsiden. Tryk på Menu-knappen (3 streger) oppe i venstre hjørne. Under Min Musik, finder du Mine Favoritter, Mine Playlister og Senest Afspillede.

I appen:
Album: Tryk på et album for at åbne det. Tryk på stjernen øverst, for at tilføje til favoritter.
Sang: Tryk på de 3 prikker ud for sangen, og vælg Favoritmarker.

På computer:
Album: Hold musen over et album, og tryk på stjernen for at markere som favorit. Er du inde på albummet, kan du trykke på stjernen i album kassen med titlen.
Sang: Hold musen over en sang og tryk på stjernen. Du kan også trykke på stjernen i afspilleren i bunden, for at gemme den sang der spiller.

Lav playlister

Du kan lave din egne playlister og tilføje musik til dem. De bliver gemt under Mine Playlister. Så har du altid noget musik der passer til humøret eller lejligheden. Vælg om du vil oprette en ny playliste, eller tilføj til en i din samling.
Når du opretter en ny Playliste, kan du navngive den og lave en beskrivelse.

I appen
Album: Når du er inde på albummet, trykker du på de 3 prikker i toppen og vælger Tilføj til playliste.
Sang: Tryk på de 3 prikker ud for sangen og vælg Tilføj til playliste.

På computer
Album: Hold musen over et album, og tryk på plusset for at tilføje til en playliste. Er du inde på albummet, kan du trykke på plusset i albumkassen med titlen.
Sang: Hold musen over en sang og tryk på plusset. Du kan også trykke på plusset i afspilleren i bunden, for at tilføje den sang der spiller.

Find Inspiration

Hvis du mangler Inspiration til ny musik, har Telmore Musik noget til dig. Gå på opdagelse i vores udvalg af:
  • Playlister: sammensat af vores musikredaktør.
  • Hitlister: med tidens mest populære sange.
  • Genrer: med et bredt udvalg under hver genre.
Playlister
Vores musikredaktør laver aktuelle tema-playlister hver uge, med udpluk af lækker musik. Playlisterne bliver sammensat i temaer, som Girl Power, Highlights fra Roskilde festival eller 90’er hits.

Hitlister
Hitlisterne samler de mest populære sange i Danmark inden for 5 kategorier. Du kan vælge mellem:
  • Populære sange
  • Populære album
  • Airplay hitlisten
  • Dancechart
  • Album hitlisten fra Hitlisten.nu
Genrer
Vælg en genre du føler for og opdag dine nye yndlingssange. Under hver genre finder du en række albums og en lang liste med det bedste fra genren.

Følg playliste

Finder du en playliste, du gerne vil høre igen, kan du følge den. De bliver gemt under Playlister jeg følger.

I appen
Inde på playlisten trykker du på hjertet oppe i toppen.

På computer
Hold musen over playlisten og tryk på hjertet.

Live Radio

I Telmore Musik kan du også lytte til live radio på din favorit radiokanal fra DR.
Lyt til P1, P2, P3, alle de lokale P4-kanaler, P5, P6 Beat, P7 Mix og P8 Jazz.

Tilføj en sang fra radioen
Hører du en god sang i radioen, kan du tilføje den til dine favoritter eller en playliste. Du kan også gå til kunstneren eller albummet, for at høre mere af kunstnerens musik.

I appen
Tryk på sangen i afspilleren, tryk på de 3 prikker og vælg Tilføj til playliste eller Favoritmarker.

På computer
Hold musen over den sang du vil gemme. Tryk på stjernen for at gemme til favoritter eller plusset for at gemme til en playliste.

Lyt til mere af dette

Hører du et godt nummer, kan du starte en radio ud fra det nummer. Telmore Musik finder mere musik i samme stil, og spiller det for dig. Falder du over noget godt, kan du gemme det til din favoritter eller tilføje til en playliste.

I appen
Tryk på de 3 prikker ud for sangen og vælg Lyt til mere af dette.

På computer
Tryk på radio-ikonet i afspilleren for at starte en radio og lytte til mere af det samme.

Lyt til dine senest afspillede sange

I appen kan du finde alle de sange, du senest har lyttet til i Min Musik under Senest Afspillede.

Rediger dine playlister

Vil du redigere en playliste, skal du gå ind på playlisten og trykke på blyanten. Du kan nu rykke rundt på sangene ved at trække dem op eller ned. Ellers kan du fjerne de sange, du vil af med ved at trykke på skraldespanden til højre.

Slet en playliste

I Appen
Gå ind på playlisten og tryk på de 3 prikker oppe til højre. Vælg Fjern for at slette playlisten.

På computer
Gå ind på playlisten og tryk på skraldespanden nede i venstre hjørne af kassen med navnet på playlisten.

Fjern et album eller en sang fra favoritter

I appen
Album: Gå ind under albummet og tryk på stjernen oppe i toppen for at fjerne albummet.
Sang: For at slette en sang, skal du trykke på de 3 prikker og fjerne sangen fra favoritter.

På computer
Hold musen over den sang eller det album du vil fjerne og tryk på stjernen.

Indstil lydkvaliteten

I Telmore Musik appen kan du indstille lydkvaliteten, som du vil have den. Spar på din data ved at lytte til musik i normal kvalitet, eller gør det lidt lækrere på høj kvalitet. Er du en feinschmecker, kan du vælge Hi-Fi-kvalitet for at få den bedste oplevelse.

Sådan indstiller du lydkvaliteten:
  1. Gå til forsiden i appen.
  2. Tryk på menuen oppe til højre. Det er de 3 striber.
  3. Gå ind i indstillinger og tryk på lydkvalitet.
  4. Vælg din foretrukne lydkvalitet.

Lyt til Telmore Musik med Chromecast, Sonos og CarPlay

Du kan lytte til Telmore Musik via din Chromecast , spille på dit Sonos anlæg og på køreturen med CarPlay.