Lyt til Telmore Musik i bilen

Hvis du har en bil med enten Apple CarPlay eller Android Auto kan du lytte til Telmore Musik, når du er ude at køre.

Lyt til Telmore Musik via Apple Carplay

Har du en iPhone og en bil med indbygget CarPlay? Så kan du lytte til Telmore Musik i bilen ved at forbinde din iPhone med CarPlay.

Kom godt i gang:
  1. Log ind i Telmore Musik på din iPhone. Har du glemt dit login, kan du få hjælp her
  2. Forbind din iPhone til CarPlay – enten trådløst eller med kabel. Har du brug for hjælp til at forbinde din iPhone med CarPlay, kan du finde hjælp på Apples egne supportsider.
  3. Find og åbn Telmore Musik appen på CarPlay-skærmen.
Hold øjnene på vejen med CarPlay
CarPlay er superenkelt at bruge, for din egen sikkerheds skyld. Keyboardet til at søge efter musik er væk, så du kan holde øjnene på vejen. Brug touch eller de knapper du har i din bil. Hvis det styrer dit anlæg, styrer det CarPlay.

Find den musik du senest har lyttet til i Sidst afspillet

Lyt til alt din yndlingsmusik i Min Musik

Find More Music og dansk live radio under Stationer

Find forskellige genrer og personlige anbefalinger under Udforsk

Kan du bruge Apple CarPlay i din bil?

CarPlay virker i nyere modeller fra bl.a.: Se alle modeller med CarPlay og find din bil.

Lyt til Telmore Musik via Android Auto

Er der indbygget Android Auto i din bil, kan du lytte til Telmore Musik ved at forbinde din Android-mobil med Android Auto.

Har du brug for hjælp til at forbinde din telefon med Android Auto, kan du finde hjælp her

Kom godt i gang:
1.    Log ind i Telmore Musik på din Android telefon.
Har du glemt dit login, kan du få hjælp her
2.    Forbind din telefon med Android Auto i bilen – enten trådløst eller med kabel.
3.    Find Telmore Musik på Android Auto-skærmen og åbn appen.

Find den musik du senest har lyttet til i Sidst afspillet

Lyt til alt din yndlingsmusik i Min Musik

Find More Music og dansk live radio under Stationer

Find forskellige genrer og personlige anbefalinger under Udforsk

Hold øjnene på vejen med Android Auto
Af sikkerhedsmæssige årsager, er der en del funktioner fra Telmore Musik, der ikke findes i Android Auto. Du kan fx ikke søge musik frem.