Kom godt i gang

Hvordan får jeg en konto?

• Når du tilmelder dig Telmore Play, med Telmore Musik, opretter vi en konto til dig.
  • Dit login til Telmore Musik er det samme som til Mit Telmore.
  • Har du glemt din adgangskode, kan du bestille en ny her.

Smartphone og tablet

For at høre Telmore Musik skal du bare hente appen og logge ind.

Hvilket styresystem virker Telmore Musik appen på?

iPhone/iPad : Kræver iOS 10.0 eller nyere, samt 64 bit (iPhone 5s eller nyere, iPad og iPod Touch fra 2013 eller nyere).
Hent Telmore Musik fra Apple App Store.

Android smartphone/tablet : Kræver Android 6.0 eller nyere.
Hent Telmore Musik fra Google Play Butik.

Computer

For at høre Telmore Musik på din computer åbner du Telmore Musik i dine browser. Log ind med dit login til Mit Telmore, og du er i gang.

Hvilket bitrate streamer jeg musikken i?

Du kan vælge mellem Normal, Høj eller Hi-Fi bitrate når du streamer. Spar data og lagerplads på normal, eller nyd musikken i lækker kvalitet på Hi-Fi.

Sådan indstiller du bitrate:
  1. Åbn Indstillinger i Telmore Musik appen
  2. Vælg Lydkvalitet
  3. Vælg en bitrate
Bitrates:
  • Normal: 192 Kb/s
  • Høj: 256 Kb/s
  • Hi-Fi 320 Kb/s

Virker Telmore Musik uden for Danmark?

Ja, Telmore Musik virker også i udlandet. Husk at dit dataforbrug kan blive meget dyrt, uden for EU. Du kan også hente din musik til offline-tilstand inden du rejser, eller over et WiFi-netværk.

Sådan slår du downloadfunktion til:
  1. Åbn Indstillinger i Telmore Musik
  2. Vælg Indstillinger for Min Musik
  3. Slå downloadfunktion til/fra
Telmore Musik appen sørger for at hente dine playlister, så du kan lytte til dem offline. Din musik bliver kun hentet, når du har WiFi-forbindelse. Du kan høre musik offline på iPhone, iPad og Android tablets og smartphones, men ikke på computere.