Sådan flytter du dine playlister til Telmore Musik

Med Soundiiz kan du flytte dine playlister fra én musik-streamingtjeneste til en anden. Soundiiz fungerer til de fleste streamingtjenester og musikplatforme, så du, ligegyldigt hvilken platform du har playlister på, har mulighed for at flytte dem til Telmore Musik.

SÅDAN GØR DU:

1. Gå ind på hjemmesiden soundiiz.com

2. Vælg ’go to app’ i øverste højre hjørne

3. Sign up eller log ind med Facebook

4. Klik på den tjeneste du vil overføre FRA (log ind)

5. Klik på den tjeneste du vil overføre TIL (log ind)

6. Nu vises alle dine streamingtjenester og deres playlister samlet. Vælg nu den playliste du vil overføre/kopiere. Klik på de tre prikker til højre for playlisten. Vælg ’Convert to...’ og følg anvisningen

7. Nyd nu dine playlister på den nye platform
Du har gratis adgang til Soundiiz Free, og kan dermed flytte én playliste ad gangen, og maks. 200 numre ad gangen. Du kan altså ikke kopiere albums, artister eller tracks. Har du brug for at kunne dette, eller at flytte flere playlister ad gangen (eller mere end 200 numre ad gangen), kan du tilmelde dig Soundiiz Premium og betale et månedligt beløb.

Vær opmærksom på, at alle tjenester ikke nødvendigvis har de samme sange tilgængelige. Så er der nogle sange fra din playliste, der ikke kan overføres, vil du få besked om dette, når du har sat en overførsel i gang.

Rigtig god fornøjelse.