Hvilke TELMORE Play-tjenester understøtter Chromecast, Airplay og SONOS

Du kan se nedenfor hvilke TELMORE Play-tjenester der er tilgængelige på Chromecast, Airplay og SONOS.
 
Kompatibiliteten udvides løbende.
 
Chromecast
HBO Nordic
TV2 PLAY Basispakken
TELMORE Musik
C More
Min Bio

Køb Google Chromecast 2 hos TELMORE.
 
Airplay
HBO Nordic
TV2 PLAY Basispakken
TELMORE Musik
Min Bio
C More
 
SONOS
TELMORE Musik

Køb TELMORE Play
 
Du kan se en komplet oversigt over kompatibilitet på tværs af tjenester og enheder i linket herunder:

Grafisk oversigt
 

COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. TELMORE.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies
Bliv ringet op og få et godt tilbud
VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?