Tænd/Sluk

Tænd og sluk din iPhone

Kan ikke tænde

Oplever du problemer med ”tænd / sluk” knappen på telefonen, kan det skyldes, at din iPhone er løbet helt tør for strøm. Tilslut din iPhone til en computer eller en stikkontakt via opladeren og se, om telefonen reagerer på dette.

Virker dette ikke, kan du finde hjælp hos Apple her

Knappen er beskadiget

Hvis knappen er beskadiget, er det nødvendigt at sende telefonen ind til vores værksted for at få kigget på den. Opret en reklamation