Internet med streaming

Så kan du streame med den bedste forbindelse. Vælg 3 eller 4 streamingtjenester sammen med dit internet.
5G-internet med 3 streamingtjenester
Inkl. 3 valgfrie streamingtjenester
Play Image Text (if no Mix):
1000 GB
Oprettelse 149 kr.
Inkl. 5G låne-router
249,-
de første 3 mdr. Herefter 489 kr. pr. md.
Mindstepris 6 mdr.: 2.363 kr.
5G-internet med 3 streamingtjenester
Tilbage
Vælg de 3 streamingtjenester du ønsker
1000 GB / 5G inkl. Play Mix 3
249 kr./md.
Efter 3 mdr.
489 kr./md.
Mindstepris 6 mdr.: 2.363 kr.
4G-internet med 3 streamingtjenester
Inkl. 3 valgfrie streamingtjenester
Play Image Text (if no Mix):
1000 GB
Oprettelse 99 kr.
Inkl. 4G låne-router
229,-
de første 3 mdr. Herefter 449 kr. pr. md.
Mindstepris 6 mdr.: 2.133 kr.
4G-internet med 3 streamingtjenester
Tilbage
Vælg de 3 streamingtjenester du ønsker
1000 GB / 4G inkl. Play Mix 3
229 kr./md.
Efter 3 mdr.
449 kr./md.
Mindstepris 6 mdr.: 2.133 kr.
5G-internet med 4 streamingtjenester
Inkl. 4 valgfrie streamingtjenester
Play Image Text (if no Mix):
1000 GB
Oprettelse 149 kr.
Inkl. 5G låne-router
269,-
de første 3 mdr. Herefter 539 kr. pr. md.
Mindstepris 6 mdr.: 2.573 kr.
5G-internet med 4 streamingtjenester
Tilbage
Vælg de 4 streamingtjenester du ønsker
1000 GB / 5G inkl. Play Mix 4
269 kr./md.
Efter 3 mdr.
539 kr./md.
Mindstepris 6 mdr.: 2.573 kr.
4G-internet med 4 streamingtjenester
Inkl. 4 valgfrie streamingtjenester
Play Image Text (if no Mix):
1000 GB
Oprettelse 99 kr.
Inkl. 4G låne-router
249,-
de første 3 mdr. Herefter 499 kr. pr. md.
Mindstepris 6 mdr.: 2.343 kr.
4G-internet med 4 streamingtjenester
Tilbage
Vælg de 4 streamingtjenester du ønsker
1000 GB / 4G inkl. Play Mix 4
249 kr./md.
Efter 3 mdr.
499 kr./md.
Mindstepris 6 mdr.: 2.343 kr.


Se hvor hurtigt internet vi tilbyder hos dig

JUHUUU - du kan få 5G-internet

JUHUUU - du kan få 4G-internet

*
Øv! 

Indsæt

Tilslut

Tænd

Streaming med den bedste 5G-forbindelse

Dine streamingtjenester er ikke så meget værd, hvis dit internet ikke bakker dem op. Derfor er internet med streaming et godt match for dig der streamer, og som vil have en god, hurtig og stabil forbindelse i hjemmet. Til streaming og alt andet – gaming, hjemmearbejde, you name it.

Det eneste du skal tage stilling til, er hvilke 3 eller 4 streamingtjenester, du skal vælge sammen med dit internet.

Hvad hvis jeg har streamingtjenesterne allerede?

Du kan sagtens bestille internet med streaming, selvom du allerede abonnerer på streamingtjenesterne. Vi sender dig en mail med guides til hver enkelt streamingtjeneste, når du har bestilt. Med nogle streamingtjenester overtager vi din konto automatisk, når du aktiverer gennem mailen. Andre skal du bare opsige - når du så aktiverer via mailen, vil din konto automatisk blive tilknyttet din nye aftale hos os.

Hvordan dækker I hos mig?

Alle Telmore-kunder har Danmarks bedste 5G-dækning. Teknologisk Institut har for 9. år i træk kåret TDC NET, som Danmarks bedste mobilnetværk. Derfor får du en stabil og hurtig oplevelse med internet fra Telmore. Hvis du gerne vil dobbelttjekke, hvordan vi dækker hos dig, kan du altid slå din adresse op på vores dækningskort

Hvad koster det?

Det kommer an på, hvilket internet du vælger og om det er med 3 eller 4 streamingtjenester. Om du vælger det ene eller det andet, så er det en god deal at samle internet og streaming. Du sparer nemlig på streamingtjenesterne, sammenlignet med, hvis du abonnerer på dem separat – og det bliver mange penge i længden.

Hvad kræver jeres internet?

Bare en stikkontakt. Vores internet er trådløst. Det betyder, at du hverken er bundet til din adresse, skal grave plænen op eller have en montør på besøg. Vi sender dig et SIM-kort og en router, og så skal det bare sættes til strøm. Så kan du gå i gang med dine nye streamingtjenester.

De største streamingtjenester. Kun hos Telmore.

Vælg blandt 8 af de største streamingtjenester, når du bestiller internet med streaming – du kan vælge 3 eller 4. Vil du vide mere om streamingtjenesterne? Klik på dem og læs mere.
Med Disney+ Premium kan du se alt indhold på Disney+ i op til 4K-kvalitet. Se film og serier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic og Star.
Med Viaplay Film & Serier kan du streame alle Viaplays serier, realityprogrammer og film. Sport og live-tv er ikke inkluderet i abonnementet.
Med Netflix Standard kan du se alt indhold på Netflix i op til fuld HD-kvalitet. Du kan opgradere til Premium. Så kan du streame i 4K på op til 4 enheder samtidigt.
Med TV 2 Play Basis kan du streame alle serier, realityprogrammer og film – også C More og SF Kids. Sport og live-tv er ikke inkluderet i abonnementet.
Med Max Standard kan du streame alt indhold på Max. Se film og serier fra HBO, Discovery, Warner Bros., Max Originals, DC Comics, Cartoon Networks og meget mere. Sport og live-tv er ikke inkluderet i abonnementet.
Med Saxo Premium kan du lytte 20 timer om måneden. Du har adgang til alle lyd- og e-bøger, ekslusive podcasts, bøger til medlemspris og får fri fragt hos Saxo. Du er muligt at opgradere, så du kan lytte ubegrænset.
Med SkyShowtime Standard Plus kan du streame alt indhold på SkyShowtime. Se film og serier fra de 8 store filmstudier, som har slået sig sammen – for eksempel Universal, Paramount og Showtime.
Med Telmore Musik kan du lytte til mere end 100 millioner sange helt uden reklamer. Tag nemt dine playlister med over via Soundiiz.

Ofte stillede spørgsmål om internet med streaming

Du får adgang til Danmarks største udvalg af streaming hos os. Vælg mellem 8 af de bedste streamingtjenester med både film, serier, lydbøger og musik.

Når du samler internet og streaming kan du vælge 3 eller 4 tjenester - så du kun betaler for det, som du faktisk ser. Og så er det også en virkelig god deal at samle streamingtjenesterne hos os, fordi du sparer en masse penge hver måned, sammenlignet med, når du abonnerer på streamingtjenesterne selv.

Bestil internet med streaming
Alle Telmore-kunder har Danmarks bedste 5G-dækning. Teknologisk Institut har for 9. år i streg målt TDC NET, som det bedste mobilnet i Danmark. Det betyder, at du får en stabil og hurtig forbindelse med 5G-internet igennem os.

Hvis du gerne vil se, hvor godt vi dækker hos dig, kan du prøve vores hastighedsmåler - den fortæller dig også, om du kan få 5G-internet der hvor du bor.

Prøv hastighedsmåler
Desværre ikke, hvis du gerne vil have dine streamingtjenester med dit internet. Du kan i stedet vælge at samle dine streamingtjenester med dit mobilabonnement - så kan du få alle 8 streamingtjenester med. Og så kan du selvfølgelig oprette internet uden streaming i stedet

Se mobilabonnementer med streaming
Ja, det skal du. Når du opretter internet hos Telmore, bliver dit nuværende internet ikke automatisk opsagt - som du måske kender fra når du flytter dit mobilnummer. I stedet skal du selv kontakte din internetudbyder og sørge for at det bliver opsagt.

Så er du klar til at oprette internet på Danmarks bedste 5G-dækning!