Læs og lyt med Bookmate

Med Bookmate har du fri adgang til over 480.000 danske og engelske e-bøger og lydbøger. Så er der underholdning til ferien, til sofaen, til transporten eller til løbeturen.
 

Vælg et abonnement med Bookmate

-og læs eller hør de nyeste bestsellers
Tilbud - første måned 129 kr.**

Fri tale & fri data*

44 GB EU-roaming

Inkl. 5G-netværk

1. md.

129 ,-

Herefter 399,- pr. md.

* Hastigheden nedsættes til 128 Kbit/s, hvis dataforbruget overskrider 1000 GB.br
** Gælder t.o.m. 24.10.2021 og kun for nye Play-kunder. Gælder ikke ved samtidigt køb af telefon.


Inkl. 5G –  læs mere her  

Se alle Telmore Play-abonnementer

Sådan ser du Bookmate

Hvor mange enheder
kan jeg logge ind?

Få adgang på 3 enheder
Du kan registrere din Bookmate-app på op til 3 enheder. Hver enhed husker selvfølgelig, hvor du er nået til i dine bøger.
1 brugerkonto til dine enheder
Dit Bookmate-abonnement er personligt, så du kan kun bruge det på en enhed ad gangen.

Hent Bookmate app'en

Du modtager en e-mail fra Telmore med al den information, du behøver for at komme i gang med dine e- og lydbøger på Bookmate. Følg fremgangsmåden og efter et par klik er du klar til at se og lytte med på smartphone, tablet og PC. Download Bookmate app'en på Apple App Store, Google Play Store og Windows Phone Store.

Hvad er Bookmate?


Gå på opdagelse blandt Bookmates mange bogtitler, hvor du blandt andet kan finde mere end 30.000 danske e- og lydbøger, 450.000 engelsksprogede titler og et hav af udenlandske titler.

Med Bookmate kan du læse når som helst. Bookmates app er nem at bruge - den husker, hvor langt du er nået, også selvom du skifter fra at læse på din tablet til din smartphone.

Tag Bookmate med dig på ferie, i sommerhus eller med på farten. Med Bookmate kan du nemlig frit læse - også når du er offline.

Bookmate har bøger til hele familien. Du kan læse højt for børnene, læse din yndlings-krimi, læse op på klassisk litteratur eller de nyeste erhvervsbøger.
 

Bookmate er med i dit Telmore Play abonnement


Læs eller lyt til dine yndlingsbøger, både når du er online og offline. Hos Telmore kan du få Bookmate med i dit mobilabonnement. Vi kalder det Telmore Play, og du får også fri adgang til musik, tv-programmer, film og serier.  

Telmore Play er et rigtig godt abonnement til familien. Eller til dig, der i forvejen abonnerer på en musiktjeneste og/eller streamingtjeneste. Ved at samle det hele i ét abonnement, er der penge at spare, også selv om du ikke bruger alle tjenesterne. Flere kan være logget ind samtidigt, så hele familien får gavn af Telmore Play.

Se alle de tjenester, du kan få med i Telmore Play

- Musik, film, serier, tv, bøger samt taletid, fri sms/mms og data samlet i et abonnement

Ofte stillede spørgsmål om Bookmate

Med Bookmate og et Telmore Play abonnement kan du læse de nyeste udgivelser, biografier, bestsellers og krimier på både dansk og engelsk.

Derudover kan du tilpasse hvordan du ønsker at læse e-bøger, 
ved at justere lysstyrken og ændre skrifttypen eller baggrundsfarven. 

Hvis du er mere til at lytte til lydbøger, kan du indstille og ændre hastigheden af oplæsningen, som du ønsker.
Når du tilmelder dig Telmore Play, opretter vi med det samme en profil hos Bookmate for dig. Kort tid efter modtager du en e-mail fra Telmore med dine login-oplysninger til Bookmate. Du kan logge ind med både din e-mail og dit mobilnummer. 
Hvis du oplever problemer med dit login til Bookmate, så kan du tage kontakt til Bookmates kundeservice eller Telmore Kundeservice. 

Du kan også finde mere hjælp til Bookmate i vores hjælpesektion  her  .