FÅ UBEGRÆNSET ADGANG TIL HBO NORDIC MED TELMORE PLAY

Se de mest populære serier i verden.
Følg fx med i sæson 3 af Westworld på HBO Nordic med Telmore Play.

KØB TELMORE PLAY

Vælg abonnementer med HBO Nordic

Inkl. masser af data & fri tale

Sådan ser du HBO Nordic

HVOR MANGE ENHEDER
KAN JEG LOGGE IND?

Få adgang på 5 enheder
Du kan bruge dit login på op til 5 enheder i husstanden.
2 personer kan streame samtidig
Du kan se film eller serier på 2 enheder ad gangen med din HBO Nordic-konto.

HENT HBO Nordic APP'EN

Som Telmore Play-kunde modtager du en mail fra os med al den information, du behøver for at komme i gang med din streaming på HBO Nordic. Følg fremgangsmåden og efter et par klik kan du se film og serier på smartphone, tablet, pc og tv. Download HBO Nordics app på Apple App Store eller Google Play Store.

HVAD ER HBO NORDIC?


HBO Nordic er en streamingtjeneste med masser af film og serier, du kan se på tv, smartphone, tablet og computer. Du får også Toonix Kids, der er fyldt med børneunderholdning. Med HBO Nordic i dit Telmore Play-abonnement er der gratis film og serier, så længe du orker. Hver episode og sæson af de mest populære serier. Se fx Vikings, Girls, True Blood, Game of Thrones, Fear the Walking Dead og et hav af andre kendte serier.

HBO NORDIC ER MED I DIT TELMORE PLAY ABONNEMENT


Se anmelderroste film og serier på HBO Nordic både på dit tv og din smartphone, tablet eller computer. Hos Telmore kan du få HBO Nordic med i dit mobilabonnement. Vi kalder det Telmore Play, og det giver dig også fri adgang til musik, tv-programmer, film, serier og lydbøger i massevis.
 
Telmore Play er et rigtig godt abonnement til familien. Eller til dig, der i forvejen abonnerer på en musiktjeneste og/eller streamingtjeneste. Ved at samle det hele i ét abonnement, er der penge at spare, også selv om du ikke bruger alle tjenesterne. Flere kan være logget ind samtidigt, så hele familien får gavn af Telmore Play.

Se hvad de andre tjenester indeholder

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM HBO NORDIC

Du kan streame de mest banebrydende tv-serier, med det samme et afsnit har premiere. Med HBO Nordic får du adgang til et stort bagkatalog med mere end 4000 serier og film. Vælg frit episode eller sæson. Du får også dokumentarer, comedy og standup.

Glæd dig til de prisbelønnede serier Game of Thrones, Westworld og The Handmaid's Tale. Se Billions, Big Little Lies og Walking Dead. Nyd kultserien True Blood. På HBO Nordic kan du også se fx Trust, Silicon Valley og Last Week Tonight with John Oliver. Se HBO på tv, smartphone, tablet eller computer.
Hvad betyder HBO?

Forkortelsen står for Home Box Office (HBO), og det er en amerikansk betalings-tv-kanal. HBO er en del af Time Warner-gruppen og producerer selv tv-serier som fx The Wire, Westworld, Sex and the City, Game of Thrones og True Blood.

Listen er efterhånden lang over de tv-serier og moderne klassikere, som HBO har skabt. HBO blev grundlagt i 1965 og er USA's mest sete betalingskanal.
Med HBO Nordic får du også fri adgang til børneuniverset Toonix, hvor ungerne kan hygge sig med klassikere som Rasmus Klump, F for Får, Mumitroldene og mange andre.

Der er spækket med gode serier og film for hele familien og børn i alle aldre.

Du kan også finde masser af børne-egnede film og serier på Viaplay og i TV 2 PLAY Basispakken, der også fås med et Telmore Play-abonnement. Med Telmore Play Supreme har dine børn adgang til et hav af underholdning, lige når det passer ind.
Hakker eller fryser dit serie-afsnit på HBO Nordic? Det er måske din internet-forbindelse. Streamer du film på trådløst netværk med en router? Prøv at slukke eller genstarte din router og tænd dit serie-afsnit igen. Du kan også koble dit TV på nettet med en kabelforbindelse.

Hvis der sker andre fejl under afspilning, eller hakker/fryser din afspilning, kan du kontakte kundeservice hos Telmore eller HBO Denmark og få svar på dit spørgsmål.
Har du glemt dit login til din HBO-konto?

Du oprettede din konto, da du købte Telmore Play. Dit brugernavn er ofte din mailadresse. Hvis du har glemt dit password, kan du nulstille det og få et nyt på HBO Nordic’s hjemmeside.

Fryser eller hakker en episode af din yndlings-serie under afspilningen, så kontakt HBO Denmark kundeservice og få svar og information om din konto.

HBO kontra Netflix? Netflix er en anden streaming-tjeneste med gode film og tv-serier. Netflix er ikke med i Telmore Play.
Det er HBO Nordic til gengæld. Det er svært at vælge mellem de forskellige streaming-tjenester, men fordelen ved HBO Nordic er, at de har deres helt egne tv-serier, som du ikke finder andre steder.

Når du køber Telmore Play, får du HBO Nordic med i dit abonnement med fri adgang til film og serier og den bedste underholdning. Samtidig får du en række andre tjenester, som til sammen dækker dit behov for underholdning rigtig godt.
©2020 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc.