Hvilke TELMORE Play-tjenester understøtter iOS?

Du kan se nedenfor hvilke TELMORE Play-tjenester der er tilgængelige på iPhone og iPads. Du kan se under hver enkelt tjeneste hvilken version af iOS der kræves.
 
HBO Nordic iOS 8.0 eller nyere.
 
TV2 PLAY Basispakken iPad 2 med iOS 7.0 eller nyere. iPhone: iOS 7.0 eller nyere.
 
Flipp iOS 7.0 eller nyere.
 
TELMORE Musik iOS 8.0 eller nyere.
 
Bookmate iOS 8.0 eller nyere.
 
C More iOS 9.0 eller nyere.
 
Min Bio iOS 7.0 eller nyere.
 
Du kan se en komplet oversigt over kompatibilitet på tværs af tjenester og enheder i linket herunder:

Grafisk oversigt

Bestil TELMORE Play her.

COOKIES

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du surfer videre på hjemmesiden, går vi ud fra at det er ok med dig.
Læs vores Cookie- og privatlivspolitik.
Bliv ringet op og få et godt tilbud
VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?