iPhone tilbehør

iPhone-tilbehør kan være alt mellem himmel og jord, lige fra covers til højttalere. Her kan du se, hvilket tilbehør til iPhone, du kan købe hos os.

Du kan dele alt tilbehør op i følgende kategorier.

Tilbehør fra salgskassen
Tilbehør fra salgskassen omfatter:

iPhone 8 og X:
EarPods med Lightning-stik
Lightning til 3,5 mm jack-mellemstik til hoved¬telefoner
Lightning til USB-kabel
USB-strømforsyning

Går noget af det tilbehør, du fik med i salgskassen, i stykker, skal det sendes ind til vores værksted. Opret reklamation
Og det gælder både, hvis du har en iPhone 8, en iPhone 7 eller en ældre model.

Originalt Apple tilbehør
Originalt tilbehør er alt det tilbehør, som Apple selv har testet og godkendt. Se alt Apples tilbehør
Har du købt tilbehøret direkte hos Apple, er det dem, du skal kontakte, hvis dit tilbehør er defekt. Kontakt Apple

Uoriginalt tilbehør
Der findes massevis af forskelligt uoriginalt tilbehør til iPhone. Noget virker bedre end andet. Hvis tilbehør ikke er testet og godkendt af Apple, kan Apple ikke garantere, at det virker sammen med din iPhone. Vi anbefaler derfor, at du altid køber originalt tilbehør. Skulle dit uoriginale tilbehør være defekt, skal du henvende dig hos den forhandler, hvor du har købt det.