Telmore Play
Danmarks største underholdningsunivers

Der er masser af penge at spare, når du samler mobilabonnement og streaming hos os
Fri tale
Fri data
61 GB EU-roaming
99 ,-
1. md.
Herefter 399,- pr. md.
VÆLG SELV
Vælg selv 4 streamingtjenester
Fri tale
Fri data
61 GB EU-roaming
499 ,-
/md.
Streamingtjenester inkluderet
Fri tale
Fri data
61 GB EU-roaming
459 ,-
/md.
Streamingtjenester inkluderet
Fri tale
80 GB
33 GB EU-roaming
269 ,-
/md.
Streamingtjenester inkluderet
Fri tale
60 GB
21 GB EU-Roaming
0 ,-
1. md.
Herefter 169,- pr. md.
Gælder t.o.m. 02.10.2023*
Streamingtjenester inkluderet
Fri tale
25 GB
18 GB EU-Roaming
149 ,-
/md.
Streamingtjenester inkluderet
Hastigheden nedsættes til 128 Kbit/s, hvis dataforbruget overskrider 1000 GB.
*Gælder t.o.m. 02.10.2023 og kun for nye Telmore Play-kunder. 5G kræver 5G-klar enhed.Inkl. 5G –  læs mere her
 

Med Telmore Play er streaming og mobilabonnement samlet ét sted


Telmore Play er verdens bedste mobilabonnement, hvor du selv kan vælge lige netop de streamingtjenester, der passer allerbedst til dine behov.

Vi har Danmarks største og mest populære udvalg af streamingtjenester, med alt fra film og serier til bøger og musik. Derudover får du altid 5G og masser af data med, så du kan streame løs.
 

Men hvordan virker det rent faktisk?

Helt lige til. Når du har købt din pakke, får du en velkomstmail med et aktiveringslink til hver streamingtjeneste. Følg linket til hver af dine streamingtjenester, download deres app og opret dit login.
Meget mindre, end hvis du køber streamingtjenesterne hver for sig. Du kan faktisk spare helt op til 37% hver måned, sammenlignet med prisen det ville koste, hvis du abonnerede på streamingtjenesterne selv. Se vores priser ovenfor.
Det er intet problem. Vi sender dig din velkomstmail, når du har oprettet dig – her er der både guides og links til hver enkelt streamingtjeneste, så du bliver taget i hånden hele vejen.
Med Netflix, Disney+ og Saxo kan vi overtage din konto automatisk, når du aktiverer igennem din velkomstmail. Hvis du har valgt en pakke med nogle af vores andre streamingtjenester, skal du blot opsige dit abonnement. Når du aktiverer igennem os, vil din eksisterende konto automatisk blive tilknyttet din nye aftale med os.
Med glade kunder og en god løsning, ser vi ingen grund til at binde dig. Vi håber, du har lyst til at blive hængende meget længe – men det er naturligvis dit helt eget valg. Derfor har du som standard 30 dages opsigelse.

Bliv klogere på vores streamingtjenester


Dyk ned i Danmarks største underholdningsunivers
Prisbelønnet indhold fra Netflix Originals, verdenskendte serier, anime og dokumentarer.
Reality, store danske og internationale serier samt masser af børneunderholdning og film.
Med Disney+ får du adgang til alle de bedste historier fra Disney, Pixar, Star Wars, National Geographic og Star.
Verdenskendte brands fra Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network og Max Originals samlet ét sted.
TV 2s on demand-programmer med nyt indhold og snigpremierer hver dag.
Læs og lyt til tusindvis af e- og lydbøger på din tablet eller smartphone.
Eksklusive serier, blockbuster film, spændende dokumentarer og masser af børneunderholdning.
Har du playlister på en anden musiktjeneste kan du nemt overføre dem til Telmore Musik med Soundiiz.

Ofte stillede spørgsmål om Telmore Play

Telmore Play er et mobilabonnement med streaming inkluderet. Der er fri tale, masser af data og du kan vælge mellem forskellige pakker så du får det der passer dit behov og pengepung bedst. Den store pakke indeholder 8 fantastiske streamingtjenester, så du aldrig løber tør for underholdning.

Telmore Play indeholder Disney+, Netflix, Viaplay, HBO Max, TV 2 Play, SkyShowtime, Telmore Musik og Saxo. Der er forskel på, hvad de forskellige pakker indeholder, og hvad de koster, men du får 5G med i alle Telmore Play pakkerne.
Når du har købt din pakke, får du en velkomstmail med login til alle streamingtjenesterne. Følg linket til hver enkelt underholdningsudbyder, download deres app og opret dig som kunde. Fremgangsmåden står i de mail, du modtager fra os. Hvis du glemmer dit login, kan du logge ind på Mit Telmore. Her er der link til tjenesterne og guide til at genskabe glemt password.
Når du har købt din pakke, får du en velkomstmail med login til alle streamingtjenesterne. Følg linket til hver enkelt tjeneste, download deres app og opret dig som kunde. Fremgangsmåden står i de mail, du modtager fra os. Hvis du glemmer dit login, kan du logge ind på Mit Telmore. Her er der link til tjenesterne og guide til at genskabe glemt password.
Se din pris på de enkelte pakker, når du klikker dig ind på siden. Vælg din foretrukne kombination af musik og streaming, og se prisen på de enkelte mobilpakker med streaming og musik.
Hvor mange enheder du kan streame på afhænger af den enkelte tjeneste. Du får præcis det samme indhold og de samme funktioner, som hvis du købte abonnement direkte hos hver udbyder. 
Du kan bruge dine streamingtjenester på nærmest alle dine skærme. Du kan se film og serier på mobil, computer (både pc og mac), iPad eller tablet, smart-tv, via Aple-tv, Chromecast, og Telmore Musik-app er kombatibelt med Sonos. Kort sagt kan du nærmest bruge dit abonnement med film og tv overalt.
Ja, du har mulighed for at tilkøbe flere tjenester oveni dem, der allerede er inkluderet i pakkerne. Faktisk kan du vælge mellem hele 3 forskellige pakker af magasiner, nemlig Flipp , Pling og Wype . Ja, navnene minder lidt om lyde, men indholdet er ikke til at tage fejl af. Klik dig ind på hver enkelt og se, hvilke magasiner du får med. Er du til Euroman, Anders And, Her & Nu, sundhed, livssstil eller mode, historie eller sport. Mængden af læsestof er næsten så godt som uendelig.
Ja, du kan sagtens købe ny mobil og ovenikøbet spare en del på prisen, når du vælger at kombinere den med et af de store mobilabonnementer. Her kan vi ofte give dig en mobilrabat, som gør mobilen billigere for dig. Du kan afbetale mobiltelefonen over 6, 12 eller 24 måneder, naturligvis 100 % rente- og gebyrfrit. Kig i vores webshop og se de gode tilbud. Vi har et stort udvalg af iPhone , Samsung Galaxy , Motorola , Sony  og Xiaomi ,  
Det kræver sin internetforbindelse med al den underholdning. Vi har Mobilt Bredbånd, som er fleksibelt internet helt uden kabler. Du sætter bare strøm til dit modem, så er du hurtigt på nettet. Mobilt Bredbånd giver dig internet over enten 4G eller 5G, og du får Danmarks bedste mobilnetværk. Du kan også købe Mobilt Bredbånd sammen med Telmore Play.
Har du allerede abonnement hos os, og ønsker du at få Netflix inkluderet?

Så log ind på Mit Telmore . Her kan du skifte til et abonnement med Netflix. Du finder login-knappen til Mit Telmore i øverste hjørne af hjemmesiden, eller også kan du downloade Mit Telmore som app i App-store og Google Play .
Dit login er dit mobilnummer og den adgangskode, du lavede, da du blev kunde hos os. Hvis du ikke kan huske dit password, klikker du bare på "Glemt adgangskode" og laver en ny kode.

Vil du gerne have magasiner i dit abonnement, eller har du brug for flere danske film?
Så kan du tilkøbe følgende tjenester som en tilføjelse til din pakke: Flipp, Nordisk Film+, Pling og Wype. Det koster 49 kroner per styk om måneden. Læs om de øvrige tjenester .

Hvad nu hvis jeg har en streamingtjeneste i dag, som ikke er inkluderet i et af de nye abonnementer inde på Mit Telmore? Svaret er, at der kan være tilfælde, hvor det ikke er muligt at finde en pakke, der rummer alt det indhold, du tidligere har haft. Men vi håber, du finder en attraktiv pakke med masser af underholdning, der samlet set tilfredsstiller dine behov.

Telmore Play - Mobilabonnement med masser af streaming

Hos Telmore er det vores ambition at levere et mobilabonnement med underholdning, musik og streaming i én løsning, hvor du kan spare mange kroner om måneden.

Derfor har vi skabt Telmore Play, et mobilabonnement, der inkluderer en række af de mest populære streamingtjenester for hele familien.

Med fri adgang til de mange streamingtjenester i abonnementet, kan du følge med i dine yndlingsserier, selv om de findes flere forskellige steder. Det er ret unikt både at have Disney+ , Netflix , HBO Max , Viaplay , TV 2 Play , SkyShowtime , Telmore Musik og Saxo i samme pakke.
 

Få adgang til film, serier og meget mere

Med Telmore Play får du og resten af familien ubegrænset adgang til et univers af streamingtjenester, der har lidt af det hele.

Her kan I følge med i reality- verdenen, se de nyeste serier, finde både nye premierefilm eller gamle klassikere og følge nyeste skud indenfor dokumentar-genren.

Og også de mindste familiemedlemmer har mulighed for at se børne-og ungdomsserier og film. Giv dine børn en stille stund med mini-film på Netflix, eller find en af Disneys mange klassikere på Disney+ til en hyggelig filmaften for hele familien.

Med Telmore Play er der underholdning for enhver smag!
 

Underholdning på farten

Med et mobilabonnement med streamingtjenester har du altid underholdning lige ved hånden. Du kan nemt tilgå de mange muligheder via din smartphone eller tablet, når du er på farten.

Nyder du en god lydbog, mens du går en tur i naturen, kan du gå på opdagelse i genrerne hos Saxo og finde din næste krimi, roman eller biografi. Her kan du søge på din favorit-titel eller opdage nye bøger, du endnu ikke har læst eller lyttet til.

Som pendler kan det også sødme turen fra A til B at have lidt underholdning i lommen. Måske du nyder at se lidt serie til og fra arbejde, der får tiden til at gå anelse hurtigere. Her kan du finde underholdning med en af Netflix, Viaplay, SkyShowtime eller HBO Max’ mange serier. Og vil du hellere lytte til musik, skifter du blot over til Telmore Musik, hvor du kan browse efter nye kunstnere eller sætte din egen playliste på.

Med et mobilabonnement med streaming er underholdningen aldrig længere væk end et enkelt klik.
 

Bedste mobilabonnement med streamingtjenester

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi selv synes, at vi har det bedste mobilabonnement med streamingtjenester inkluderet. Men det fungerer nu engang bedst, hvis du som kunde er tilfreds med vores løsninger.

Heldigvis har vi fået fine ord fra Steen Jørgensen, som er redaktør på mobil.nu, telepristjek.dk og andre prissammenligningstjenester inden for telebranchen. Her kan du læse mere om vores mobilabonnement og blive klogere på, om det er noget for dig og din familie.

"At finde et mobilabonnement, der indeholder mange tjenester, er ikke blot en sjovere måde at finde et familieabonnement på. Det kan også være en måde at spare rigtig mange penge på - hver måned."

”Telmore har stadig de bedste familieabonnementer i Danmark med Telmore Play!” -    Steen Jørgensen
 

Telmore Play er klar til 5G

I Danmark er det nye 5G-mobilnetværk rullet ud og alle Play-abonnementer er inklusiv 5G.  

Og har du en smartphone, der kan modtage 5G-signal, kan du også nyde streaming i optimale hastigheder, når du skal underholdes på farten.

Har du ikke en 5G-mobil, kan du fortsat bruge din gamle mobiltelefon og gå på nettet via Danmarks bedste 4G-mobilnetværk, præcis som du kender det i dag. Du har også mulighed for at finde en ny smartphone med 5G-signal i Telmores shop .