C MORE: FILM OG SERIER

Som Telmore Play-kunde kan du få C More med i dit Telmore Play-abonnement for kun 49 kr./md. ekstra.

Du tilkøber C More til dit Play-abonnement på Mit Telmore 

KØB

Sådan ser du C MORE

Hvor mange enheder kan logge ind?

Du kan have op til 5 enheder registreret på din konto. En enhed er fx en computer, mobiltelefon, tablet eller et Smart TV.
 

HVOR MANGE KAN SE C More SAMTIDIG?

Du kan streame fra 2 enheder samtidig med din C More-konto.

Hvad er C MORE?

Med C More kan du se film og serier, når du vil. C More har eksklusive aftaler med de fleste førende filmselskaber i Hollywood. Derfor ser du de store biograffilm først hos C More. 

Hvert år er der premiere på over 300 nye internationale og danske film. Se også gamle klassikere, komedier, drama, gyserfilm, krimi og meget mere.

TELMORE PLAY GIVER DIG UNDERHOLDNING MED I PAKKEN


Med Telmore Play får du underholdning med i dit mobilabonnement. Fri adgang til millioner af musiknumre, film og serier, ebøger og lydbøger og meget mere. Og der er masser af tale, data og fri sms/mms.

Telmore Play er et rigtig godt abonnement til familien. Eller til dig, der i forvejen abonnerer på en musiktjeneste og/eller streamingtjeneste. Ved at samle det hele i ét abonnement, er der penge at spare, også selv om du ikke bruger alle tjenesterne. Flere kan være logget ind samtidigt, så hele familien får gavn af Telmore Play.

KØB TELMORE PLAY

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM C MORE

C More giver dig adgang til en masse serier og film for hele familien. Du kan streame C More på PC, udvalgte Smart TV, Chromecast, Apple TV, iPhone, iPad og Android-smartphones og -tablets. 

Stream C More når du er online eller download indhold og se det offline på din mobil eller tablet.
Når du tilmelder C More til Telmore Play, får du en e-mail fra os med login-oplysninger. I mailen står der også, hvordan du kommer i gang med at streame film og serier på C More.

Du får brugernavn og adgangskode til at logge ind på C More i din browser og i appen.

Hvis du ikke længere har e-mailen, kan du finde den i dit Mail-arkiv på Mit Telmore. Under Telmore Play kan du trykke på Glemt adgangskode for at lave en ny.
Har du problemer med dit login til C More, så kontakt C Mores kundeservice på  kundeservice@cmore.dk  eller telefon 70 10 02 04.

Hvis du har glemt dit brugernavn, skal du skrive til C More på e-mail. Du har selv valgt dit brugernavn, da du oprettede din konto hos C More.

Hvis du endnu ikke har oprettet din C More-konto, finder du dit engangslogin i din velkomstmail. Vi sender en mail med dine logins, når du tilmelder en tjeneste med Telmore-Play.
Du kan downloade både film og serier til din smartphone eller tablet, mens du er online. Så hvis du skal på ferie, kan du hente alt det indhold, du har plads til på din enhed.

Offline indhold bliver gemt i 30 dage. Du kan altid hente det samme indhold igen, men det kræver, at du er i et EU-land.
Du kan bruge C More i Danmark og inden for EU. Du har ikke adgang til C More uden for EU, men du kan downloade indhold hjemmefra og se det offline.
Med C More får du timevis af underholdning for børnene.  

Der er tonsvis af spændende, sjove og hyggelige serier og film. Hos C More finder du fx Grusomme mig 3, Ferdinand, Brandmand Sam, Emil fra Lønneberg, Gurli gris og mange, mange flere.
Hvad sker der med mit eksisterende abonnement hos C More, når jeg tilmelder mig Telmore Play?
 
Når du tilmelder dig Telmore Play, får du et engangslogin til C More. Du modtager en e-mail fra Telmore med dit engangslogin, som du bruger til at oprette din egen C More-konto.

Du kan tilknytte din Telmore Play-bruger til en eksisterende C More-konto, hvis den er oprettet med samme e-mail, som du bruger hos Telmore.

Har du brugt en anden e-mail til at oprette din C More-konto, skal du opsige dit gamle abonnement. Så betaler du ikke dobbelt, når du har tilmeldt C More gennem Telmore Play.
 
Hvad sker der med mit abonnement hos C More, hvis jeg afmelder Telmore Play?
 
Din indholdspakke hos C More bliver opsagt, hvis Telmore Play bliver afmeldt. Både hvis du selv afmelder, og hvis det bliver afmeldt på grund af manglende betaling, Saldokontrol eller tyverispærring. Du vil stadig kunne logge ind med din bruger, men du vil ikke kunne afspille noget.
 
Hvis du gentilmelder Telmore Play, får du tilsendt et nyt engangslogin, som du bruger til at genaktivere din konto hos C More.
 
Hvad sker der med mit abonnement hos C More, hvis jeg gentilmelder Telmore Play?
 
Hvis du gentilmelder Telmore Play, får du en mail med et engangslogin, som du bruger til at genoprette din C More konto.

Du gentilmelder dig på Mit Telmore under Mit abonnement. Vi sender en e-mail med login-oplysninger til alle dine tjenester, ligesom første gang du tilmeldte dig Telmore Play. Her finder du dit engangslogin til C More.

Log på cmore.dk med dine nye login-oplysninger.